5 Yılda 5 Okul!

Programa; Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Onikişubat Kaymakamı Sayın Serkan Keçeli, Ak Parti milletvekilleri; Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak parti İlçe Başkanı Mücahit Kara, İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Ahmet Akküncü,İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, parti teşkilat üyeleri, meclis üyeleri katıldı.

 

 

Bu kapsamda Onikişubat Belediyesi 5 yılda 5 okulu şehre kazandırmış oldu.

 

Programda konuşan Başkan Mahçiçek,”Değerli gençler, sizler de bu ülkenin geleceğinde bizler de olacağız diyeceksiniz. Önünüze koyduğunuz hedeflerin en önemlisi bu ülkenin geleceğinde bizler de varız demeniz. Bu ülkenin geleceğini beraber öreceğiz demeniz. Güvenliğimizi, kardeşliğimizi, birliğimizi, bütünlüğümüzü beraber yaşatacağız demeniz. Bugünkü durumundan çok daha yukarılara taşımak, çok daha saygın yerlere taşımak için hedefler koymanız lazım.”dedi.

 

 

Okul çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Mahçiçek, “Başta Cumhurbaşkanımızla beraber, devletiyle, milletiyle hep beraber sizlerin yanında olacağız inşallah. Onikişubat Belediyesi olarak sadece fiziki çalışmalar değil, onları zaten yaparız ama bunun ötesinde eğitim çalışmaları çok daha önemli. Çünkü biliyoruz ki, buralarda okuyacak çocuklarımız bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacaklar. Onlar bizden daha önde olacak inşallah. Bu sene 2 okul yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Durmak yok eğitime katkı yapmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla bu hizmetlere aralıksız devam edeceğiz.”diye konuştu.