“2 Kişi Hariç Herkese Hakkımı Helal Ediyorum”

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Öztunç: “Bu sürecinde zaman zaman kırıldığım oldu. Ben bu süreçte isim vermeyeceğim ama 2 kişi hariç herkese hakkımı helal ediyorum. O 2 kişide yargıda hesaplaşıyoruz. Davayı açtım, mahkeme sürecek.”dedi.

“Oylarımızı Arttırdık”
Eskisinden daha çok çalışacağının sözünü veren Öztunç şunları söyledi: “Kahramanmaraş Milletvekili olarak bundan sonraki süreçte ne zaman bana bir görev düşerse, Hayrettin Bey'in ne zaman bana ihtiyacı olursa ya da ben ne zaman Hayrettin Bey'e ya şu konuda bir uyarıda bulunayım ya da bu konuda destek olayım dersem biz iyi iletişime geçeceğiz, geçeriz. Eğer Hayrettin Bey benim desteğime ihtiyaç duyarsa ben göreve hazırım. Bir milletvekili olarak ne zaman isterse ona yardımcı olmaya her zaman hazırım. Çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz. Benim her Kahramanmaraşlı hemşerimin başımın üstünde yeri vardır. Kimin ne sorunu olursa bir milletvekili olarak bana ulaşmaya devam edebilir. Emin olun son 1 aydır sahada olan milletvekili arkadaşlarım bundan sonra yine kayıplara karışacaklar yine olmayacaklar. Ama ben yine sahada olmaya devam edeceğim. Büyükşehir belediyesindeki meclis üyesi sayımız arttı ve 60 binden 170 bine, yüzde 9'dan yüzde 28'e çıkan bir oy oranımız vardır. Biz kendimizi başarısız bulmuyoruz, başarılıyız. En azından ben kendimi öyle görüyorum. Çünkü CHP açısından Kahramanmaraş gibi zor bir yerde yüzde 300 oy artışı sağlamak, 170 bin oy almak gerçekten bütün partililerimizin, ilçe başkanlarımızın, kadın kolu, gençlik kolu arkadaşlarımızın emeğidir.

 “Hakkımı Helal Ediyorum”

Bu süreçte zaman zaman kırıldığım oldu. Ben bu süreçte isim vermeyeceğim ama 2 kişi hariç herkese hakkımı helal ediyorum. O 2 kişide yargıda hesaplaşıyoruz. Davayı açtım, mahkeme sürecek. Çünkü siyaset yaparken iftira olmaz, hakaret olmaz, küfür olmaz. Nasıl yüzüme bakacaklar merak ediyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde genel kurul salonuna girdiğimizde o beyefendi benim yüzüme nasıl bakacak merak ediyorum. Ona hakkımı helal etmiyorum. Çünkü Ağır hakaret ve ağır bir kumpas yaptı.  Hiç alakam olmayan şeyler yaptı. Onun dışında dediğim gibi görevimi sürdüreceğim, Kahramanmaraş'a hizmet etmeye devam edeceğim, Kahramanmaraş'ın sesi olmaya devam edeceğim.”

CHP İl Başkanı Esat Şengül ise, “Dün itibariyle Türkiye demokrasi adına bir güzelliği yaşadı. Gerçekten münferit birkaç olayın dışında sükûnetle tamamladığımız bir seçim süreci oldu. Bundan dolayı tüm seçime katkı veren adaylarımızdan seçmenimize kadar sandık sorumlumuzdan müşahitlerimize kadar herkese çok teşekkür ediyoruz. Tabi başta örgütlerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza kısaca tüm üyelerimiz bu sürece önemli katkı sağladı.”diye konuştu.