Amerika’nın Dehşet Dolu Tarihi, Amerikan İç Savaşı!

SEYAHAT - KİTAP 29.12.2022 - 21:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 21:49
 

Amerika’nın Dehşet Dolu Tarihi, Amerikan İç Savaşı!

Yazar ve tarihçi kimlikleriyle tanınan İlkin Başar Özal, dört yıl süren Amerikan savaşının tarihine odaklandığı kitap, Timaş Yayınları etiketiyle çıktı.

Amerikan İç Savaşı kitabı okurun karşısına çıkmaya başladı. Yazar ve tarihçi kimlikleriyle tanınan İlkin Başar Özal, dört yıl süren Amerikan savaşının tarihine odaklandığı kitap, Timaş Yayınları etiketiyle çıktı. İlkin Başar Özal, 1969 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Galatasaray Lisesi’nin ardından Boğaziçi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde lisans öğrenimini tamamladı. Ardından yine Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Tarih Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamladı. Daha önce kaleme aldığı Muharebelerle Kısa Dünya Tarihi, Kısa I. ve II. Dünya Savaş Tarihi, Soğuk Savaş Tarihi ve Gölge Oyunu ile özellikle geçmişte yaşanan savaşları derli ve toplu şekilde bir araya toplayan Özal, şimdi de bir benzerini Amerikan İç Savaşı için yaptı. 4 yıl süren savaşın aşama aşama ilerleyen anlatımının yanı sıra, muharebede yer alan bütün savaşlar QR kod desteğiyle haritalandırıldı.  
Yazar ve tarihçi kimlikleriyle tanınan İlkin Başar Özal, dört yıl süren Amerikan savaşının tarihine odaklandığı kitap, Timaş Yayınları etiketiyle çıktı.

Amerikan İç Savaşı kitabı okurun karşısına çıkmaya başladı. Yazar ve tarihçi kimlikleriyle tanınan İlkin Başar Özal, dört yıl süren Amerikan savaşının tarihine odaklandığı kitap, Timaş Yayınları etiketiyle çıktı.

İlkin Başar Özal, 1969 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Galatasaray Lisesi’nin ardından Boğaziçi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde lisans öğrenimini tamamladı.

Ardından yine Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Tarih Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamladı.

Daha önce kaleme aldığı Muharebelerle Kısa Dünya Tarihi, Kısa I. ve II. Dünya Savaş Tarihi, Soğuk Savaş Tarihi ve Gölge Oyunu ile özellikle geçmişte yaşanan savaşları derli ve toplu şekilde bir araya toplayan Özal, şimdi de bir benzerini Amerikan İç Savaşı için yaptı. 4 yıl süren savaşın aşama aşama ilerleyen anlatımının yanı sıra, muharebede yer alan bütün savaşlar QR kod desteğiyle haritalandırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.