Altay Bayındır'ın Manchester serüveni kısa sürdü!

SPOR 03.01.2024 - 19:03, Güncelleme: 03.01.2024 - 19:03
 

Altay Bayındır'ın Manchester serüveni kısa sürdü!

Manchester United'da bir türlü forma şansı bulamayan milli kaleci Altay Bayındır için kötü bir haber geldi. işte detaylar...

United eski kalecisi David De Gea'yı geri getirmeye hazırlanıyor. De Gea takıma geri gelirse Altay takımdan ayrılacak. Fenerbahçe'den transfer olduğu İngiliz devi Manchester United'da henüz forma şansı bulamayan Altay Bayındır hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Manchester United'da Andre Onana'nın Afrika Kupası'na gidecek olması nedeniyle Altay Bayındır'ın Kamerunlu file bekçisinin yokluğunda kaleye geçmesi bekleniyordu fakat son gelişmeler durumu değiştirebilir.  
Manchester United'da bir türlü forma şansı bulamayan milli kaleci Altay Bayındır için kötü bir haber geldi. işte detaylar...

United eski kalecisi David De Gea'yı geri getirmeye hazırlanıyor. De Gea takıma geri gelirse Altay takımdan ayrılacak.

Fenerbahçe'den transfer olduğu İngiliz devi Manchester United'da henüz forma şansı bulamayan Altay Bayındır hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Manchester United'da Andre Onana'nın Afrika Kupası'na gidecek olması nedeniyle Altay Bayındır'ın Kamerunlu file bekçisinin yokluğunda kaleye geçmesi bekleniyordu fakat son gelişmeler durumu değiştirebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.