Alpedo deprem sonrası üretime başladı!
Alpedo deprem sonrası üretime başladı!
Alpedo Kervan lezzet grubu 6 Şubat depremler sonrası tekrardan üretime başladı. İşte detaylar…
Alpedo Kervan lezzet grubu 6 Şubat depremler sonrası tekrardan üretime başladı. İşte detaylar…
Alpedo Kervan lezzet grubu 6 Şubat depremler sonrası tekrardan üretime başladı. İşte detaylar…
Alpedo Kervan lezzet grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, süreçle ilgili a habere açıklamalarda bulundu.
Kervancıoğlu, “Biz 20 gün içerisinde fabrikamızı ayağa kaldırdık. Tekrardan üretime başladık. Buradan 1500 kişi evine ekmek götürüyor.”dedi.
İşte Kervancıoğlu’nun o açıklaması, “
Şehrimiz asrın felaketini yaşadı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Biz Kahramanmaraş sevdalısı olarak şehrimize nasıl katkı sunabilirizin gayreti içerisinde olduk. Zarar gören tesisimizi tekrardan ayağa kaldırmak için adımlar attık. Burada bin 500 kişi istihdam ediyoruz. Biz 20 gün içerisinde fabrikamızı ayağa kaldırdık. Tekrardan üretime başladık. Biz memleketimizi seviyoruz. Bir buradayız bu şehri ayağa kaldırma adına çalışmalarımızı devam ettireceğiz.”
K.Maraş HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.