ALPEDO Ankara’da Yeni Şube Açtı!

EKONOMİ 18.11.2019 - 17:12, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

ALPEDO Ankara’da Yeni Şube Açtı!

ALPEDO Dondurma Ankara da yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan ALPEDO yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu,   “Kahramanmaraş’ımızın yöresel lezzetlerini bünyesinde barındıran ALPEDO shop şubelerimizin ilkini Ankara Batıkent’te açmış bulunmanın gururunu  yaşamaktayız. Şubelerimizde yöresel tatlarımızın dışında dünya genelinde kabul görmüş kahve çeşitleriyle,  Kahramanmaraş’ımızın ülkeye ve dünyaya tanıtımı konusunda ALPEDO olarak sorumluluğumuz devam etmektedir.     Kahramanmaraş Dondurması, Kırmızı Acı Pul ve Toz Biberi, Tarhanası, Şıra Ürünleri, Çöreği, Baklavası ile Türkiye ‘in her köşesine ulaştırmaya kararlıyız.”dedi    
ALPEDO Dondurma Ankara da yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan ALPEDO yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu,

 

“Kahramanmaraş’ımızın yöresel lezzetlerini bünyesinde barındıran ALPEDO shop şubelerimizin ilkini Ankara Batıkent’te açmış bulunmanın gururunu  yaşamaktayız. Şubelerimizde yöresel tatlarımızın dışında dünya genelinde kabul görmüş kahve çeşitleriyle,  Kahramanmaraş’ımızın ülkeye ve dünyaya tanıtımı konusunda ALPEDO olarak sorumluluğumuz devam etmektedir.

 

 

Kahramanmaraş Dondurması, Kırmızı Acı Pul ve Toz Biberi, Tarhanası, Şıra Ürünleri, Çöreği, Baklavası ile Türkiye ‘in her köşesine ulaştırmaya kararlıyız.”dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.