Alp Pehlivan“Maraşlılar Bana Pul Biber Kullanmayı Öğretti”

SPOR 09.07.2019 - 09:21, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Alp Pehlivan“Maraşlılar Bana Pul Biber Kullanmayı Öğretti”

TRT Spor ’da yayınlanan Transfer günlüğü programının yorumcusu Alp Pehlivan, Bir dönem Kahramanmaraşspor’da antrenörlük yaparken yaşadığı bir anısını izleyicilerle paylaştı.

Pehlivan, “Bana pul bibere alıştıran Kahramanmaraşlılara teşekkür ediyorum. Onların harikada bir mutfakları vardır. Oradan da bana sağolsun dostlarım hep biber gönderirler. Herkesin kullansını tavsiye ediyorum. ”dedi. “Kahramanmaraş’ın harika bir mutfağı var”        İşte Alp Pehlivan’ın yapmış olduğu o açıklamalar: “Ben inanılmaz bir tuz bağımlısıydım. Yaklaşık 9 yıl önce Kahramanmaraşspor’da antrenörlük yapıyordum. Kulübün yemekhanesine bir gidiyorum, bir yemek çıkıyor çok lezzetli ama 2,3 çataldan sonrası benden alevler çıkıyor. Yaz günü şehir yanıyor, aşçıya söyledim bu futbolcu yemeği biraz dikkat edelim biberi biraz az atalım. Sanki ben bunu söylememişim gibi biberi basıyor. Aradan yaklaşık 15-20 gün geçti ben yemeğe hiç bakmadan tuz atardım. Tuzu sıfıra indirdim şimdi hayatımda pul biber var. Bana pul bibere alıştıran Kahramanmaraşlılara teşekkür ediyorum. Onların harikada bir mutfakları vardır. Oradan bana sağ olsun dostlarım hep biber gönderirler. Herkesin kullanmasını tavsiye ediyorum.”
TRT Spor ’da yayınlanan Transfer günlüğü programının yorumcusu Alp Pehlivan, Bir dönem Kahramanmaraşspor’da antrenörlük yaparken yaşadığı bir anısını izleyicilerle paylaştı.

Pehlivan, “Bana pul bibere alıştıran Kahramanmaraşlılara teşekkür ediyorum. Onların harikada bir mutfakları vardır. Oradan da bana sağolsun dostlarım hep biber gönderirler. Herkesin kullansını tavsiye ediyorum. ”dedi.

“Kahramanmaraş’ın harika bir mutfağı var”       

İşte Alp Pehlivan’ın yapmış olduğu o açıklamalar: “Ben inanılmaz bir tuz bağımlısıydım. Yaklaşık 9 yıl önce Kahramanmaraşspor’da antrenörlük yapıyordum. Kulübün yemekhanesine bir gidiyorum, bir yemek çıkıyor çok lezzetli ama 2,3 çataldan sonrası benden alevler çıkıyor. Yaz günü şehir yanıyor, aşçıya söyledim bu futbolcu yemeği biraz dikkat edelim biberi biraz az atalım. Sanki ben bunu söylememişim gibi biberi basıyor. Aradan yaklaşık 15-20 gün geçti ben yemeğe hiç bakmadan tuz atardım. Tuzu sıfıra indirdim şimdi hayatımda pul biber var. Bana pul bibere alıştıran Kahramanmaraşlılara teşekkür ediyorum. Onların harikada bir mutfakları vardır. Oradan bana sağ olsun dostlarım hep biber gönderirler. Herkesin kullanmasını tavsiye ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.