Aloe Vera kürü ile saç uzatma yöntemi!

TARİFLER 16.10.2022 - 14:12, Güncelleme: 16.10.2022 - 14:12
 

Aloe Vera kürü ile saç uzatma yöntemi!

Aloe Vera kürü ile saç uzatma yöntemi nasıl oluyor? Aloe Vera kürü nedir, ne işe yarar? Saç uzatma yönetmeleri neler? İşte cevabı…

Aloe vera nedir?  Aloe vera sağlık açısından birçok faydası olan sulu bir bitkidir. Alternatif tıpta birçok durumun tedavisi için kullanılmıştır. Aloe vera, sıcak ve kuru iklimlerde yetişen kaktüs benzeri bir bitkidir. Kozmetik ve tıbbi amaçlar için kullanılan aloe vera bitkisinin ana etkeni aloe jelidir. Saç uzatan vitaminler C, D, E vitaminleri, çinko, demir, Omega-3 ve omega 6 gibi mineral ve yağ asitleri de sağlığınız için tamamlayıcı olmalarının yanında saçlarınızın uzamasına da destek oluyor. Aloe Vera kürü  Birçok kozmetik bakım ürününün de içeriğinde barındırdığı aloe vera bitkisinin içindeki sıvıyı kullanarak saçlarınızı uzatmak mümkün.  Malzemeler: Bal Limon suyu Aloe vera Yapılışı:  Malzemeleri karıştırın. Karışımı saçlarınıza masaj yaparak uyguladıktan sonra yarım saat kadar bekletin. Duruladığınız saçlarınızın ne kadar bakımlı ve yumuşacık olduğunu ilk günden fark edebilirsiniz.   
Aloe Vera kürü ile saç uzatma yöntemi nasıl oluyor? Aloe Vera kürü nedir, ne işe yarar? Saç uzatma yönetmeleri neler? İşte cevabı…

Aloe vera nedir? 

Aloe vera sağlık açısından birçok faydası olan sulu bir bitkidir. Alternatif tıpta birçok durumun tedavisi için kullanılmıştır. Aloe vera, sıcak ve kuru iklimlerde yetişen kaktüs benzeri bir bitkidir. Kozmetik ve tıbbi amaçlar için kullanılan aloe vera bitkisinin ana etkeni aloe jelidir.

Saç uzatan vitaminler

C, D, E vitaminleri, çinko, demir, Omega-3 ve omega 6 gibi mineral ve yağ asitleri de sağlığınız için tamamlayıcı olmalarının yanında saçlarınızın uzamasına da destek oluyor.

Aloe Vera kürü 

Birçok kozmetik bakım ürününün de içeriğinde barındırdığı aloe vera bitkisinin içindeki sıvıyı kullanarak saçlarınızı uzatmak mümkün. 

Malzemeler:

Bal
Limon suyu
Aloe vera

Yapılışı: 

Malzemeleri karıştırın. Karışımı saçlarınıza masaj yaparak uyguladıktan sonra yarım saat kadar bekletin. Duruladığınız saçlarınızın ne kadar bakımlı ve yumuşacık olduğunu ilk günden fark edebilirsiniz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.