Aliağa’da Denize Girilecek Yerler!

SPOR 01.06.2024 - 13:38, Güncelleme: 01.06.2024 - 13:38
 

Aliağa’da Denize Girilecek Yerler!

Aliağa, İzmir ilinin bir ilçesidir. Aliağa ilçesi; Bergama ve İzmir uygarlıklarına ait izler taşımaktadır. Aliağa, Çandarlı Körfezi kıyısında yer almaktadır. işte Aliağa’da Denize Girilecek Yerler...

Aliağa, İzmir ilinin bir ilçesidir. Aliağa ilçesi; Bergama ve İzmir uygarlıklarına ait izler taşımaktadır. Aliağa, Çandarlı Körfezi kıyısında yer almaktadır. işte Aliağa’da Denize Girilecek Yerler... Çakmaklı Sahili Aliağa’da denize girilecek yerler 2024 listesi ve Aliağa plajları ve koyları 2024 listesi içerisinde yer alan ilk plajımız Çakmaklı Sahili olarak karşımıza çıkmaktadır. Çakmaklı Sahili ücretsiz bir plaj olup, ücretsiz şemsiye ve şezlong imkanları da bulunmaktadır. Ağaçlandırma yapılan Çakmaklı Sahili üzerinde balıkçı barınaklarına kadar yürüyüş yolu bulunmaktadır. Aliağa Polis Plajı Aliağa Polis Plajı, Aliağa’da ücretli bir plajdır. Ulaşımı çok kolay olan Aliağa Polis Plajı’na giriş ücreti 70 TL ile 100 TL civarındadır. Ayrıca şezlong ve şemsiye kiralamak için de 50 TL ile 100 TL civarında ücret talep edilmektedir.  Ağapark Plajı Aliağa’da yer alan Ağapark Plajı, ücretli bir plajdır. Plaj keyfi ve mangal keyfi yapmak için çok geniş alanlara sahiptir. Ağapark Plajı’na giriş ücreti 50 TL ile 100 TL civarındadır ve 65 yaş üzeri bireylerden ücret alınmamaktadır. Denizi tuzlu olan Ağapark Plajı’nın zemini hafif çakıl taşlıdır.  Köstem Köy Plajı Köstem Köy Plajı, Aliağa’da ücretsiz bir plajdır. Köstem Köy Plajı’na ulaşım sağlanan yol bozuktur ancak herkes ulaşım sağlayabilir. Hafta içi sakin olan Köstem Köy Plajı, hafta sonu günlerinde yoğun olmasından dolayı erken saatlerde gitmek gerekmektedir. Şakran Plajı Şakran Plajı, Aliağa’da denize denize girilecek yerler 2024 listesi ve Aliağa plajları ve koyları 2024 listesi içerisinde yer alan son plajımız olarak sizlere sunulmuştur. Şakran Plajı, araç trafiğine kapalıdır. Yürüyüş yaparak ulaşmanız gerekmektedir. Şakran Plajı üzerinde oyun parkı ve spor aletleri bulunmaktadır.   
Aliağa, İzmir ilinin bir ilçesidir. Aliağa ilçesi; Bergama ve İzmir uygarlıklarına ait izler taşımaktadır. Aliağa, Çandarlı Körfezi kıyısında yer almaktadır. işte Aliağa’da Denize Girilecek Yerler...

Aliağa, İzmir ilinin bir ilçesidir. Aliağa ilçesi; Bergama ve İzmir uygarlıklarına ait izler taşımaktadır. Aliağa, Çandarlı Körfezi kıyısında yer almaktadır. işte Aliağa’da Denize Girilecek Yerler...

Çakmaklı Sahili

Aliağa’da denize girilecek yerler 2024 listesi ve Aliağa plajları ve koyları 2024 listesi içerisinde yer alan ilk plajımız Çakmaklı Sahili olarak karşımıza çıkmaktadır. Çakmaklı Sahili ücretsiz bir plaj olup, ücretsiz şemsiye ve şezlong imkanları da bulunmaktadır. Ağaçlandırma yapılan Çakmaklı Sahili üzerinde balıkçı barınaklarına kadar yürüyüş yolu bulunmaktadır.

Aliağa Polis Plajı

Aliağa Polis Plajı, Aliağa’da ücretli bir plajdır. Ulaşımı çok kolay olan Aliağa Polis Plajı’na giriş ücreti 70 TL ile 100 TL civarındadır. Ayrıca şezlong ve şemsiye kiralamak için de 50 TL ile 100 TL civarında ücret talep edilmektedir. 

Ağapark Plajı

Aliağa’da yer alan Ağapark Plajı, ücretli bir plajdır. Plaj keyfi ve mangal keyfi yapmak için çok geniş alanlara sahiptir. Ağapark Plajı’na giriş ücreti 50 TL ile 100 TL civarındadır ve 65 yaş üzeri bireylerden ücret alınmamaktadır. Denizi tuzlu olan Ağapark Plajı’nın zemini hafif çakıl taşlıdır. 

Köstem Köy Plajı

Köstem Köy Plajı, Aliağa’da ücretsiz bir plajdır. Köstem Köy Plajı’na ulaşım sağlanan yol bozuktur ancak herkes ulaşım sağlayabilir. Hafta içi sakin olan Köstem Köy Plajı, hafta sonu günlerinde yoğun olmasından dolayı erken saatlerde gitmek gerekmektedir.

Şakran Plajı

Şakran Plajı, Aliağa’da denize denize girilecek yerler 2024 listesi ve Aliağa plajları ve koyları 2024 listesi içerisinde yer alan son plajımız olarak sizlere sunulmuştur. Şakran Plajı, araç trafiğine kapalıdır. Yürüyüş yaparak ulaşmanız gerekmektedir. Şakran Plajı üzerinde oyun parkı ve spor aletleri bulunmaktadır. 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.