Ali Keklik, MHP il başkanı sürpriz bir isim olacak!

POLİTİKA 11.11.2022 - 10:09, Güncelleme: 12.11.2022 - 13:01
 

Ali Keklik, MHP il başkanı sürpriz bir isim olacak!

fisiltihaber.com.tr yazarı gazeteci Ali Keklik köşe yazısında MHP il başkanının kısa bir süre içerisinde açıklanacağını yazdı.

Ali Keklik, yeni il başkanının CV’sinin MHP teşkilat başkanı Semih Yalçın’ın masasında beklediğini kaydetti. Yazar Ali Keklik, “MHP il kongre tarihine 1 yıl gibi bir süre var. Bu süre zarfında teşkilatı genel seçimlere hazırlayacak güçlü bir il başkanına ihtiyaç var. Cumhur ittifakını da göz önünde bulundurularak ortak bir isimde karar kılınacaktır. Kongre sürecinde olunmadığı için dışarıdan bir ismin olması zor bir ihtimal duruyor. Bu kişi ise tüm teşkilatın kapsayacak, çok fazla yıpranmamış siyaset de deneyim sahibi mevcut il başkanı Ertuğrul Doğan’ın olur vereceği bir kişi olacaktır. Hadi daha da ileri gidelim bu kişinin CV’si teşkilat başkanının masasında duruyor. Bir aksilik olmaz ise bu kişi kısa bir süre içerisinde kamuoyuyla paylaşılacaktır.” dedi.  Ali Keklik’in yazısının tamamını okumak için linki tıklayınız     
fisiltihaber.com.tr yazarı gazeteci Ali Keklik köşe yazısında MHP il başkanının kısa bir süre içerisinde açıklanacağını yazdı.

Ali Keklik, yeni il başkanının CV’sinin MHP teşkilat başkanı Semih Yalçın’ın masasında beklediğini kaydetti.

Yazar Ali Keklik, “MHP il kongre tarihine 1 yıl gibi bir süre var. Bu süre zarfında teşkilatı genel seçimlere hazırlayacak güçlü bir il başkanına ihtiyaç var. Cumhur ittifakını da göz önünde bulundurularak ortak bir isimde karar kılınacaktır.

Kongre sürecinde olunmadığı için dışarıdan bir ismin olması zor bir ihtimal duruyor. Bu kişi ise tüm teşkilatın kapsayacak, çok fazla yıpranmamış siyaset de deneyim sahibi mevcut il başkanı Ertuğrul Doğan’ın olur vereceği bir kişi olacaktır. Hadi daha da ileri gidelim bu kişinin CV’si teşkilat başkanının masasında duruyor. Bir aksilik olmaz ise bu kişi kısa bir süre içerisinde kamuoyuyla paylaşılacaktır.” dedi. 


Ali Keklik’in yazısının tamamını okumak için linki tıklayınız 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.