Al Sancak dizisinin konusu nedir? İşte detaylar…

DİZİ - FİLM 29.11.2022 - 19:35, Güncelleme: 29.11.2022 - 19:35
 

Al Sancak dizisinin konusu nedir? İşte detaylar…

TRT 1 ekranlarında yeni sezonun en iddialı yapımı olmaya aday ‘Al Sancak’ dizisinin ilk tanıtımı yayımlandı. Peki, dizinin konusu nedir? İşte detaylar…

TRT 1 ekranlarında yeni sezonun en iddialı yapımı olmaya aday ‘Al Sancak’ dizisinin ilk tanıtımı yayımlandı. Peki, dizinin konusu nedir? Dizde başrol oyuncuları kimler? İşte detaylar… Dizinin konusu:  Dünyada başlayan kaos çağı, tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olur. Enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılmasıyla sınır güvenliğinin sınırın çok ötesinde başladığı yeni bir döneme girilir. Değişen şartlara uygun stratejiler geliştiren TSK, özel kuvvetler bünyesinde, yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar icra eden seçkin timler oluşturur. Bu timlerden biri de Al Sancak Timi’dir. Al Sancak dizisinin başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan üstleniyor. Al Sancak dizisi çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.  
TRT 1 ekranlarında yeni sezonun en iddialı yapımı olmaya aday ‘Al Sancak’ dizisinin ilk tanıtımı yayımlandı. Peki, dizinin konusu nedir? İşte detaylar…

TRT 1 ekranlarında yeni sezonun en iddialı yapımı olmaya aday ‘Al Sancak’ dizisinin ilk tanıtımı yayımlandı. Peki, dizinin konusu nedir? Dizde başrol oyuncuları kimler? İşte detaylar…

Dizinin konusu: 

Dünyada başlayan kaos çağı, tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olur. Enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılmasıyla sınır güvenliğinin sınırın çok ötesinde başladığı yeni bir döneme girilir. Değişen şartlara uygun stratejiler geliştiren TSK, özel kuvvetler bünyesinde, yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar icra eden seçkin timler oluşturur. Bu timlerden biri de Al Sancak Timi’dir.

Al Sancak dizisinin başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan üstleniyor. Al Sancak dizisi çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.