Akkurt, Sizlere Maraş olacağım!

POLİTİKA 23.03.2023 - 10:29, Güncelleme: 24.03.2023 - 10:45
 

Akkurt, Sizlere Maraş olacağım!

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Ali Akkurt, “Sizlere Maraş olacağım. Hepimiz Birlikte Kahramanmaraş'ız diyeceğim.” dedi

Geçmiş dönemlerde birçok partide siyaset yapan ve özellikle Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde yapmış olduğu çalışmalarla tanınan Ali Akkurt, Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olduğunu geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.  Gelecek partisinden neden istifa etti? Akkurt’un 6’lı masa bildirilerindeki açıklamalara tepki gösterdiği için gelecek partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nin tercih ettiği biliniyor.  Ali Akkurt, aday adaylığı açıklamasından sonra kendisine gösterilen ilgili ve alakadan dolayı sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.  Akkurt, “ Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olduğumun haberini alıp tebrik ve hayırlı olsun mesajları ve arayarak beni onurlandıran binlerce kahramanlarımız için bende söz veriyorum sizlere Maraş olacağım. Hepimiz Birlikte Kahramanmaraş'ız diyeceğim. Destekleriniz teşekkür ederim şuan yolun başındayız. İlerleyeceğiz inşallah.”ifadelerine yer verdi.   
Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Ali Akkurt, “Sizlere Maraş olacağım. Hepimiz Birlikte Kahramanmaraş'ız diyeceğim.” dedi

Geçmiş dönemlerde birçok partide siyaset yapan ve özellikle Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde yapmış olduğu çalışmalarla tanınan Ali Akkurt, Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olduğunu geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. 

Gelecek partisinden neden istifa etti?

Akkurt’un 6’lı masa bildirilerindeki açıklamalara tepki gösterdiği için gelecek partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nin tercih ettiği biliniyor. 

Ali Akkurt, aday adaylığı açıklamasından sonra kendisine gösterilen ilgili ve alakadan dolayı sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Akkurt, “ Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olduğumun haberini alıp tebrik ve hayırlı olsun mesajları ve arayarak beni onurlandıran binlerce kahramanlarımız için bende söz veriyorum sizlere Maraş olacağım. Hepimiz Birlikte Kahramanmaraş'ız diyeceğim.

Destekleriniz teşekkür ederim şuan yolun başındayız. İlerleyeceğiz inşallah.”ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.