Akkurt, Sizin çocuklarınız bu şehirde büyümeyecek mi?

GÜNDEM 19.08.2023 - 16:30, Güncelleme: 19.08.2023 - 16:33
 

Akkurt, Sizin çocuklarınız bu şehirde büyümeyecek mi?

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Hamza Akkurt, "Siz bu şehirde yaşamıyormusunuz? Sizin çocuklarınız bu şehirde büyümeyecek mi? "dedi.

Başkan Akkurt, fisiltihaber.com.tr 'ye enkaz kaldırım çalışmaları hakkında konuştu. Akkurt, "Burada gerekli sulama yapılmaz ise buradan çıkan tozlar insanları zehirliyor. Biz tabiri caizse yavaş yavaş zehirleniyoruz." açıklamasında bulundu. İşte İyi Parti'li Akkurt'un o açıklaması: " Yetkililer her ne kadar deselerde enkaz kaldırım çalışması düzenli yapılıyor diye. Bu yeterli olmuyor. Enkaz kaldırırken yerinde ayrıştırılmaması gerekiyor. Bununla ilgili yetkililerin duyarlı olması gerekiyor. Bunu sadece ben demiyorum tüm Kahramanmaraşlı'lar diyor.  Gerekli özenden kastımız enkaz kaldırım ve yıkım çalışmalarında yapılmayan sulamadır. Burada gerekli sulama yapılmaz ise buradan çıkan tozlar insanları zehirliyor. Biz tabiri caizse yavaş yavaş zehirleniyoruz. Enkaz kaldırım çalışmasında bazı noktalarda sulama işlemi yapılıyor ama bu doğru yapılmıyor. Biz şehri yöneten kişilere bunu sormak zorundayız. Siz bu şehirde yaşamıyormusunuz? Sizin çocuklarınız bu şehirde büyümeyecek mi? Lütfen biraz daha duyarlı olalım."    
İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Hamza Akkurt, "Siz bu şehirde yaşamıyormusunuz? Sizin çocuklarınız bu şehirde büyümeyecek mi? "dedi.

Başkan Akkurt, fisiltihaber.com.tr 'ye enkaz kaldırım çalışmaları hakkında konuştu.

Akkurt, "Burada gerekli sulama yapılmaz ise buradan çıkan tozlar insanları zehirliyor. Biz tabiri caizse yavaş yavaş zehirleniyoruz." açıklamasında bulundu.

İşte İyi Parti'li Akkurt'un o açıklaması: "

Yetkililer her ne kadar deselerde enkaz kaldırım çalışması düzenli yapılıyor diye. Bu yeterli olmuyor. Enkaz kaldırırken yerinde ayrıştırılmaması gerekiyor.

Bununla ilgili yetkililerin duyarlı olması gerekiyor. Bunu sadece ben demiyorum tüm Kahramanmaraşlı'lar diyor. 


Gerekli özenden kastımız enkaz kaldırım ve yıkım çalışmalarında yapılmayan sulamadır. Burada gerekli sulama yapılmaz ise buradan çıkan tozlar insanları zehirliyor.

Biz tabiri caizse yavaş yavaş zehirleniyoruz. Enkaz kaldırım çalışmasında bazı noktalarda sulama işlemi yapılıyor ama bu doğru yapılmıyor. Biz şehri yöneten kişilere bunu sormak zorundayız. Siz bu şehirde yaşamıyormusunuz? Sizin çocuklarınız bu şehirde büyümeyecek mi? Lütfen biraz daha duyarlı olalım."
 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.