Akkurt, Limanı olmayan ama gemisi olan şehir olacak!

POLİTİKA 01.03.2024 - 12:53, Güncelleme: 01.03.2024 - 12:53
 

Akkurt, Limanı olmayan ama gemisi olan şehir olacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Ali Akkurt, "Kahramanmaraş Akdeniz'in parlayan yıldızı olacak. Limanı olmayan ama gemisi olan şehir olacak."dedi.

İşte  Akkurt'un o açıklaması:  "Sizin söz verdiğiniz stadı ben yapacağım, Orta hasarlı binaları ben çözeceğim. Öyle kaçamak cevaplar ile değil çözümleyici sözler ile kesin çözeceğim. Kahramanmaraş Akdeniz'in parlayan yıldızı olacak. Limanı olmayan ama gemisi olan şehir olacak. Sanayi sitesi esnaflarımızın gönlü ferah olsun.  6 ayda tüm işleri bitip esnafımız ile çekic döverek işyerlerini açacagım.  Kahramanmaraş ta uzak yer yok'tur sadece görülmemiş gidilmemiş yer vardır. Kuzeyi ile güneyi Batısı ile doğusu aynı eşitlikte görülecek. Mini Karadeniz iklimi yaşayan Andırın kaleler ilçesi olarak bilinecek. Sanayi ilçesi bilinen Türkoğlu ilçesine dev lojistik Merkezini kuracağım. Germanika diye bilinen bir dönem beylik olarak adlanrılan dulkadiroğlu ilçemizi  açık hava müze ilçesi yapacağım. Kurtuluş mücadelesi olan onikişubatımızı Denizi olmasa bile deniz havadında hissettirip yapay plajlar yapacağım. Bunlar gibi Elbistan afşın göksun Çağlayancerit pazarcık Nurhak ekinözü hepsinin projesi hazır. Allahın izniyle ile göreve geldiğim zaman Ben onlar gibi hedef 2028 demeyeceğim.Benim hedefim 100 yıllık şehir planlaması olacak. Gelecek nesillerin daha refah daha güvenli sağlıklı yaşama hakkını verinceye kadar çalışacağım. Bir avukat bu şehre hukuku getirebilir ama proje getiremez. Ne diyordum ben Siz kahramansınız ben maraşım.  Hepimiz birlikte Kahramanmaraş olacağız."
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Ali Akkurt, "Kahramanmaraş Akdeniz'in parlayan yıldızı olacak. Limanı olmayan ama gemisi olan şehir olacak."dedi.

İşte  Akkurt'un o açıklaması: 

"Sizin söz verdiğiniz stadı ben yapacağım, Orta hasarlı binaları ben çözeceğim. Öyle kaçamak cevaplar ile değil çözümleyici sözler ile kesin çözeceğim. Kahramanmaraş Akdeniz'in parlayan yıldızı olacak. Limanı olmayan ama gemisi olan şehir olacak. Sanayi sitesi esnaflarımızın gönlü ferah olsun. 

6 ayda tüm işleri bitip esnafımız ile çekic döverek işyerlerini açacagım. 
Kahramanmaraş ta uzak yer yok'tur sadece görülmemiş gidilmemiş yer vardır.

Kuzeyi ile güneyi Batısı ile doğusu aynı eşitlikte görülecek.
Mini Karadeniz iklimi yaşayan Andırın kaleler ilçesi olarak bilinecek.
Sanayi ilçesi bilinen Türkoğlu ilçesine dev lojistik Merkezini kuracağım.
Germanika diye bilinen bir dönem beylik olarak adlanrılan dulkadiroğlu ilçemizi  açık hava müze ilçesi yapacağım.

Kurtuluş mücadelesi olan onikişubatımızı Denizi olmasa bile deniz havadında hissettirip yapay plajlar yapacağım. Bunlar gibi Elbistan afşın göksun Çağlayancerit pazarcık Nurhak ekinözü hepsinin projesi hazır.
Allahın izniyle ile göreve geldiğim zaman Ben onlar gibi hedef 2028 demeyeceğim.Benim hedefim 100 yıllık şehir planlaması olacak. Gelecek nesillerin daha refah daha güvenli sağlıklı yaşama hakkını verinceye kadar çalışacağım.

Bir avukat bu şehre hukuku getirebilir ama proje getiremez. Ne diyordum ben Siz kahramansınız ben maraşım.  Hepimiz birlikte Kahramanmaraş olacağız."

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.