AKDO şubelerinde normal hizmet vermeye başladı!

YEREL HABERLER 26.02.2023 - 10:58, Güncelleme: 26.02.2023 - 10:58
 

AKDO şubelerinde normal hizmet vermeye başladı!

Kahramanmaraş büyük afetinden sonra AKDO şubelerinde normal hizmet vermeye başladı. İşte detaylar…

İşte AKDO’dan yapılan o açıklama,  “Yüzyılın afetinin yaşandığı bu zor günleri hep birlikte el ele vererek geride bırakıp yaralarımızı birlikte sarıp acılarımızı birlikte paylaşarak azaltmak ve zor günleri bir nebzede olsa geride bırakıp yaşamaya devam etmek adına şubelerimizi siz kıymetli hemşerilerimizin hizmetine açıyoruz. Esentepe şubesi, Saray şubesi ve Fabrika satış şubemizi bugün itibariyle açıyoruz. diğerlerini ise en kısa sürede sizin hizmetinize açacağız. Karanlıkta kalmış sessizliğe bürünmüş şehrimizi eski günlerine getire bilmek dileğiyle.  Milletimizin başı sağolsun.”
Kahramanmaraş büyük afetinden sonra AKDO şubelerinde normal hizmet vermeye başladı. İşte detaylar…

İşte AKDO’dan yapılan o açıklama, 

“Yüzyılın afetinin yaşandığı bu zor günleri hep birlikte el ele vererek geride bırakıp yaralarımızı birlikte sarıp acılarımızı birlikte paylaşarak azaltmak ve zor günleri bir nebzede olsa geride bırakıp yaşamaya devam etmek adına şubelerimizi siz kıymetli hemşerilerimizin hizmetine açıyoruz. Esentepe şubesi, Saray şubesi ve Fabrika satış şubemizi bugün itibariyle açıyoruz.

diğerlerini ise en kısa sürede sizin hizmetinize açacağız. Karanlıkta kalmış sessizliğe bürünmüş şehrimizi eski günlerine getire bilmek dileğiyle.  Milletimizin başı sağolsun.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.