AKDO, Kurban Bayramı Vesilesiyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı!

YEREL HABERLER 15.06.2024 - 17:38, Güncelleme: 15.06.2024 - 17:41
 

AKDO, Kurban Bayramı Vesilesiyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı!

İş Adamı AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı olarak bir mesaj yayımladı.

İşte Davarcıoğlu'nun o mesajı:  “Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günler olduğunu dile getirdi. Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevginin, saygının ve hoşgörünün simgesi olan bu özel günleri, insanların birbirine yakınlaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Tabii 6 Şubat Depremlerinden dolayı bir yanımız kırık ve buruk olsa da ülkemiz ve memleket olarak hep birlikte yeniden ayağa kalkmanın gayreti ve çabası içerisinde bulunmaktayız. Bereketiyle büyüdüğümüz, Paylaştıkça çoğaldığımız, ülkemiz ve memleketimizden huzurumuz hiç eksik olmasın. AKDO Ailesi olarak bu duygu ve düşüncelerle başta tüm İslam Alemi’nin, Ülkemizin ve Şehrimizin en içten dileklerimle Bayramını kutlar, yaptığımız ve yapacağımız tüm ibadetlerin kabul olmasını, bayramın bizlere bereketi ve bolluğuyla gelmesini yüce Rabbimden niyaz ederim.”   
İş Adamı AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı olarak bir mesaj yayımladı.

İşte Davarcıoğlu'nun o mesajı: 

“Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günler olduğunu dile getirdi.

Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevginin, saygının ve hoşgörünün simgesi olan bu özel günleri, insanların birbirine yakınlaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Tabii 6 Şubat Depremlerinden dolayı bir yanımız kırık ve buruk olsa da ülkemiz ve memleket olarak hep birlikte yeniden ayağa kalkmanın gayreti ve çabası içerisinde bulunmaktayız. Bereketiyle büyüdüğümüz, Paylaştıkça çoğaldığımız, ülkemiz ve memleketimizden huzurumuz hiç eksik olmasın.

AKDO Ailesi olarak bu duygu ve düşüncelerle başta tüm İslam Alemi’nin, Ülkemizin ve Şehrimizin en içten dileklerimle Bayramını kutlar, yaptığımız ve yapacağımız tüm ibadetlerin kabul olmasını, bayramın bizlere bereketi ve bolluğuyla gelmesini yüce Rabbimden niyaz ederim.” 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.