Akdeniz aslanları sezona mağlubiyetle başladı!

SPOR 27.09.2020 - 17:21, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Akdeniz aslanları sezona mağlubiyetle başladı!

2.lig Beyaz Grupta 2.haftanın maçında Kahramanmaraşspor öne geçtiği karşılaşmayı Anagold 24 Erzincanspor 2-1 kaybetti.

2020-2021 Sezonuna  Erzincan'da başlayan Kahramanmaraşspor,  yaklaşık 6 ay sonra müsabakaya çıktı.  2.lig Beyaz Grupta 2.haftanın maçında 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı Anagold 24 Erzincanspor'a 2-1 kaybetti.   Koronavirüs salgını nedeniyle Müstakil Atletizm Pisti Sahasında  seyircisiz oynanan müsabakayı İzmir bölgesinden Levent Balcı yönetti. Levent Balcı'nın yardımcılıklarını İzmir bölgesinden Barış Sun ve Güner Mumcu Taştan yaptı. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Denizli bölgesinden Feridun Daldaş oldu. Sezonun ilk golünü yeni transferi Emin Altunay attı.
2.lig Beyaz Grupta 2.haftanın maçında Kahramanmaraşspor öne geçtiği karşılaşmayı Anagold 24 Erzincanspor 2-1 kaybetti.

2020-2021 Sezonuna  Erzincan'da başlayan Kahramanmaraşspor,  yaklaşık 6 ay sonra müsabakaya çıktı.  2.lig Beyaz Grupta 2.haftanın maçında 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı Anagold 24 Erzincanspor'a 2-1 kaybetti.

 

Koronavirüs salgını nedeniyle Müstakil Atletizm Pisti Sahasında  seyircisiz oynanan müsabakayı İzmir bölgesinden Levent Balcı yönetti. Levent Balcı'nın yardımcılıklarını İzmir bölgesinden Barış Sun ve Güner Mumcu Taştan yaptı. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Denizli bölgesinden Feridun Daldaş oldu.


Sezonun ilk golünü yeni transferi Emin Altunay attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.