Akdeniz aslanları bu kez üzdü!

SPOR 01.12.2019 - 16:08, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Akdeniz aslanları bu kez üzdü!

TFF 2.lig Kırmızı grupta 15.Haftanın maçında Kahramanmaraşspor 12 Şubat stadyumunda ağırladığı Bodrum Belediye Bodrumspor'a 1-2 mağlup oldu.

Evinde ilk kez yenildi Konuk ekip 75.dakikada Mustafa Sevgi'nin penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti. 90.dakikada Oğuzhan Türk skoru 2-0 yaptı. Haluk Türkeri'nin uzatma dakikalarında attığı gol yetmedi. Kırmızı Beyazlılar bu sezon evinde ilk kez yenildi.   Bu sonuçla Kahramanmaraşspor, Kırmızı grupta  22 puanla 8.sırada yer alırken, puanını 20 yapan Bodrum Belediye Bodrumspor ise 11.sırada yükseldi.
TFF 2.lig Kırmızı grupta 15.Haftanın maçında Kahramanmaraşspor 12 Şubat stadyumunda ağırladığı Bodrum Belediye Bodrumspor'a 1-2 mağlup oldu.

Evinde ilk kez yenildi


Konuk ekip 75.dakikada Mustafa Sevgi'nin penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti. 90.dakikada Oğuzhan Türk skoru 2-0 yaptı. Haluk Türkeri'nin uzatma dakikalarında attığı gol yetmedi. Kırmızı Beyazlılar bu sezon evinde ilk kez yenildi.

 

Bu sonuçla Kahramanmaraşspor, Kırmızı grupta  22 puanla 8.sırada yer alırken, puanını 20 yapan Bodrum Belediye Bodrumspor ise 11.sırada yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.