Akdeniz Aslanlar berabere kaldı!

SPOR 21.10.2020 - 18:13, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Akdeniz Aslanlar berabere kaldı!

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’un altıncı haftasında Kahramanmaraşspor, deplasmanda Hacettepespor ile son dakikada yediği golle 3-3 berabere kaldı.

Ankara’da Hacettepespor ile karşı karşıya gelen Kahramanmaraşspor duraklama anlarında yediği golle sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrılırken, galibiyeti avuçlarının içinden kaçırdı.   İlk 28 dakikada rakibi önünde 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Kahramanmaraşspor, bu üstünlüğünü 3 dakika içerisinde kaybetti ve maç bir anda 2-2’ye geldi. Yakup Ramazan Zorlu’nun ilk yarının son dakikalarında bulduğu golle devreye 3-2’lik üstünlükle giren Kahramanmaraşspor, bu üstünlüğünü 90’ncı dakikaya kadar sürdürdü ancak duraklama anlarında yediği golle maçtan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.   Maçın son dakikalarında yenilen gol hem futbolcuları hem de teknik heyeti üzerken, futbolcular dostane bir şekilde soyunma odalarının yolunu tuttu.
Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’un altıncı haftasında Kahramanmaraşspor, deplasmanda Hacettepespor ile son dakikada yediği golle 3-3 berabere kaldı.

Ankara’da Hacettepespor ile karşı karşıya gelen Kahramanmaraşspor duraklama anlarında yediği golle sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrılırken, galibiyeti avuçlarının içinden kaçırdı.

 

İlk 28 dakikada rakibi önünde 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Kahramanmaraşspor, bu üstünlüğünü 3 dakika içerisinde kaybetti ve maç bir anda 2-2’ye geldi. Yakup Ramazan Zorlu’nun ilk yarının son dakikalarında bulduğu golle devreye 3-2’lik üstünlükle giren Kahramanmaraşspor, bu üstünlüğünü 90’ncı dakikaya kadar sürdürdü ancak duraklama anlarında yediği golle maçtan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

 

Maçın son dakikalarında yenilen gol hem futbolcuları hem de teknik heyeti üzerken, futbolcular dostane bir şekilde soyunma odalarının yolunu tuttu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.