Akbank'tan müşterilerine 25 bin TL!

AKTÜEL 29.05.2024 - 19:47, Güncelleme: 29.05.2024 - 19:47
 

Akbank'tan müşterilerine 25 bin TL!

Artık Akbank müşterileri, banka kartlarıyla 25.000 TL'ye kadar tüketici kredisi kullanabilecekler. işte detaylar...

Artık Akbank müşterileri, banka kartlarıyla 25.000 TL'ye kadar tüketici kredisi kullanabilecekler. işte detaylar... Akbank'ın sunmuş olduğu bu özel fırsatla ilgili detaylar şu şekilde: Kredi Miktarı: Müşteriler, ihtiyaçlarına göre belirlenen kredi tutarı içerisinde maksimum 25.000 TL'ye kadar kredi kullanabilecekler. Başvuru Şartı: Kampanyadan yararlanmak için Akbank müşterisi olmanız ve hesabınızın aktif durumda olması gerekmektedir. Başvuru Yöntemleri: Mobil Uygulama Üzerinden Başvuru: Akbank mobil uygulaması üzerinden kolayca kredi başvurusu yapabilirsiniz. Uygulamaya giriş yaparak "Kredi Başvurusu" sekmesine tıklayın ve adımları izleyin. SMS ile Başvuru Yapma: Cep telefonunuzdan "Kredi [boşluk] TC Kimlik Numaranız" yazarak 4425 numarasına SMS gönderin. Başvurunuzun onayı 5 dakika içinde cep telefonunuza bildirilecektir. Kimler Başvurabilir: Akbank hesabı olan ve mobil uygulamayı veya SMS servisini kullanabilen herkes bu kampanyadan yararlanabilir. Kampanya hakkında bilinmesi gereken bazı önemli bilgiler şunlardır: Belgesiz Başvuru: Kredi kullanımı için herhangi bir belge sunmanız gerekmez; ancak kredi onayı bankanın kredi değerlendirme sürecine bağlıdır. SMS Başvurusu: Başvuruların, kayıtlı cep telefonu numarasından yapılması önemlidir. Aylık Taksit Tutarı ve Faiz Oranı Aylık Taksit Tutarı: 25.000 TL için belirlenen aylık taksit tutarı 1.698 TL'dir. Bu tutar, kredi süresi boyunca sabit kalacak ve her ay aynı miktarı ödemeniz gerekecektir. Faiz Oranı: Kampanya kapsamında uygulanan faiz oranı %4,57'dir.  
Artık Akbank müşterileri, banka kartlarıyla 25.000 TL'ye kadar tüketici kredisi kullanabilecekler. işte detaylar...

Artık Akbank müşterileri, banka kartlarıyla 25.000 TL'ye kadar tüketici kredisi kullanabilecekler. işte detaylar...

Akbank'ın sunmuş olduğu bu özel fırsatla ilgili detaylar şu şekilde:

Kredi Miktarı: Müşteriler, ihtiyaçlarına göre belirlenen kredi tutarı içerisinde maksimum 25.000 TL'ye kadar kredi kullanabilecekler.

Başvuru Şartı: Kampanyadan yararlanmak için Akbank müşterisi olmanız ve hesabınızın aktif durumda olması gerekmektedir.

Başvuru Yöntemleri:

Mobil Uygulama Üzerinden Başvuru: Akbank mobil uygulaması üzerinden kolayca kredi başvurusu yapabilirsiniz. Uygulamaya giriş yaparak "Kredi Başvurusu" sekmesine tıklayın ve adımları izleyin.

SMS ile Başvuru Yapma: Cep telefonunuzdan "Kredi [boşluk] TC Kimlik Numaranız" yazarak 4425 numarasına SMS gönderin. Başvurunuzun onayı 5 dakika içinde cep telefonunuza bildirilecektir.

Kimler Başvurabilir: Akbank hesabı olan ve mobil uygulamayı veya SMS servisini kullanabilen herkes bu kampanyadan yararlanabilir.

Kampanya hakkında bilinmesi gereken bazı önemli bilgiler şunlardır:

Belgesiz Başvuru: Kredi kullanımı için herhangi bir belge sunmanız gerekmez; ancak kredi onayı bankanın kredi değerlendirme sürecine bağlıdır.

SMS Başvurusu: Başvuruların, kayıtlı cep telefonu numarasından yapılması önemlidir.

Aylık Taksit Tutarı ve Faiz Oranı

Aylık Taksit Tutarı: 25.000 TL için belirlenen aylık taksit tutarı 1.698 TL'dir. Bu tutar, kredi süresi boyunca sabit kalacak ve her ay aynı miktarı ödemeniz gerekecektir.

Faiz Oranı: Kampanya kapsamında uygulanan faiz oranı %4,57'dir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.