Akbank’tan 90 bin TL kredi alma imkanı!

EKONOMİ 12.04.2023 - 23:11, Güncelleme: 12.04.2023 - 23:11
 

Akbank’tan 90 bin TL kredi alma imkanı!

Akbank bankamatik kartı kredi kartı banka hesabı ve kendi banka iban numarası olan tüm vatandaşlar için 90000 TL kredi ödemesi vereceğini açıkladı.işte detaylar

 Akbank, yapmış olduğu yeni kampanya ile birlikte 90000 TL 24 ay vadeli bireysel kredi imkanından faydalanmak isteyen vatandaşlar için hemen aynı gün içinde kredi ödemesi vereceğini duyurdu.  Akbank 90000 TL bireysel kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için yapmış olduğu bu kampanyada 24 ay vadeli kredi kampanyasına katılmak isteyen kişileri belirli şartlar dahilinde, ödemeler vermektedir.  Akbank Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır? Akbank üzerinden kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, banka müşterisi olan vatandaşlara Akbank Direkt uygulamasını kullanabilir ve bu bankadan ihtiyaç kredisi alabilmektedir. Akbank Direkt uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabiliyorsunuz. Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için Akbank Direkt uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat ihtiyaç kredisi ödemesi verecektir. Akbank, aynı zamanda ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlara nakit ihtiyaçları olmaları durumunda, işlemlerini gerçekleştirebilecekleri SMS ile kredi kampanyası da başlatmıştır. Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak, bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabilir ve bu bankadan ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.   
Akbank bankamatik kartı kredi kartı banka hesabı ve kendi banka iban numarası olan tüm vatandaşlar için 90000 TL kredi ödemesi vereceğini açıkladı.işte detaylar

 Akbank, yapmış olduğu yeni kampanya ile birlikte 90000 TL 24 ay vadeli bireysel kredi imkanından faydalanmak isteyen vatandaşlar için hemen aynı gün içinde kredi ödemesi vereceğini duyurdu. 

Akbank 90000 TL bireysel kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için yapmış olduğu bu kampanyada 24 ay vadeli kredi kampanyasına katılmak isteyen kişileri belirli şartlar dahilinde, ödemeler vermektedir. 

Akbank Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Akbank üzerinden kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, banka müşterisi olan vatandaşlara Akbank Direkt uygulamasını kullanabilir ve bu bankadan ihtiyaç kredisi alabilmektedir. Akbank Direkt uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabiliyorsunuz.

Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için Akbank Direkt uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat ihtiyaç kredisi ödemesi verecektir.

Akbank, aynı zamanda ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlara nakit ihtiyaçları olmaları durumunda, işlemlerini gerçekleştirebilecekleri SMS ile kredi kampanyası da başlatmıştır. Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak, bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabilir ve bu bankadan ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.