Akbank’dan 1 yıl geri ödemesiz kredi!

EKONOMİ 31.03.2023 - 21:53, Güncelleme: 01.04.2023 - 18:36
 

Akbank’dan 1 yıl geri ödemesiz kredi!

Akbank tarafından 12 ay geri ödemesiz kredi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Akbank kullandıracağını bu kredi hakkında şu ifadeleri kullandı; ''Esnafımız kredisini şimdi alıyor, ödemesini 1 yıl içerisinde istediği zaman ve tutarda yapıyor. İşler iyi gittiğinde çok, kötü gittiğinde az ödüyor; finansman ihtiyacı olan esnafımız rahat bir nefes alıyor. Ne de olsa Akbank hayatın kalbinde.’’ denildi. Akbank 1 yıl ödemesiz kredi detayları; Olduğunda öde, 12 ay vadeli spot kredi başvurularında geçerli, Anapara ödemesini kredinin vadesini aşmamak koşuluyla istediğiniz zaman yapabilirsiniz, İstediğiniz tutarda anapara ödemesi yapabilirsiniz, Kredi faizi, Mart – Haziran – Eylül – Aralık Ayı sonralarında yapılacaktır, Faiz oranı değişiklerinden krediniz etkilenmez, Anaparayı erken kapamak isterseniz, erken kapama komisyonu ödemezsiniz, Başvuru nasıl yapılır? Başvuru yapmak için cep telefonunuzdan ‘’OLDUGUNDAODE’’ yazıp bir boşluk TC kimlik numarası yazarak 4425’e SMS göndermeniz gerekmektedir.  
Akbank tarafından 12 ay geri ödemesiz kredi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Akbank kullandıracağını bu kredi hakkında şu ifadeleri kullandı;

''Esnafımız kredisini şimdi alıyor, ödemesini 1 yıl içerisinde istediği zaman ve tutarda yapıyor. İşler iyi gittiğinde çok, kötü gittiğinde az ödüyor; finansman ihtiyacı olan esnafımız rahat bir nefes alıyor. Ne de olsa Akbank hayatın kalbinde.’’ denildi.

Akbank 1 yıl ödemesiz kredi detayları;

Olduğunda öde, 12 ay vadeli spot kredi başvurularında geçerli,
Anapara ödemesini kredinin vadesini aşmamak koşuluyla istediğiniz zaman yapabilirsiniz,

İstediğiniz tutarda anapara ödemesi yapabilirsiniz,

Kredi faizi, Mart – Haziran – Eylül – Aralık Ayı sonralarında yapılacaktır,

Faiz oranı değişiklerinden krediniz etkilenmez,

Anaparayı erken kapamak isterseniz, erken kapama komisyonu ödemezsiniz,

Başvuru nasıl yapılır?

Başvuru yapmak için cep telefonunuzdan ‘’OLDUGUNDAODE’’ yazıp bir boşluk TC kimlik numarası yazarak 4425’e SMS göndermeniz gerekmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.