Akaryakıt ve otogaz alımlarımda 75 TL verilecek!

EKONOMİ 14.09.2022 - 19:21, Güncelleme: 14.09.2022 - 19:21
 

Akaryakıt ve otogaz alımlarımda 75 TL verilecek!

Akaryakıt ve otogaz alımlarımda 75 TL verilecek!

Ziraat Bankası kampanya kararını müşterilerine duyuru yapıldı. Banka tarafından yapılan duyuruda Bankkart anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarına 75 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi. Ayrıca kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceği aktarıldı. Ziraat Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında Kampanya 17 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil’den katılım sağlanması gerektiği belirtilerek Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verileceği paylaşıldı.  
Akaryakıt ve otogaz alımlarımda 75 TL verilecek!

Ziraat Bankası kampanya kararını müşterilerine duyuru yapıldı. Banka tarafından yapılan duyuruda Bankkart anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarına 75 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi. Ayrıca kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceği aktarıldı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında Kampanya 17 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil’den katılım sağlanması gerektiği belirtilerek Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verileceği paylaşıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.