Akan : “Hedefimiz Play-off!”

SPOR 28.01.2020 - 18:14, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Akan : “Hedefimiz Play-off!”

Kahramanmaraş Spor Teknik Direktörü Bülent Akan, yazılı bir açıklama yaptı.

Akan, yapmış olduğu açıklamada, hedefleri olan play - off’a giden yolda zorlu engellerin hepsini aşmak istediklerini söyledi. Bülent Akan, “Şeyleri kaybetmeden, bozmadan ve kriz anında takımın aynı şekilde devam edebilmesi önemli. Puan ortalamasını 2 veya üzerine çıkartıp rakiplerimize mağlup olmadığımız sürece inşallah hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz.”dedi.   “Hedefimiz 5. Sırada”   Hedeflerinin ligi 5. Sırada bitirmek olduğuna dikkat çeken Akan şunları söyledi: “Maç içindeki coşkumuzu, pas oyununu daha da geliştirmeliyiz. Bunun içinde özverili bir şekilde çok çalışmalıyız. Ligi ilk 5 içinde tamamlayıp 1. Lige çakmak istiyoruz. Kahramanmaraş Spor her zaman hedefin içinde olmalı çünkü bunu yapabilecek bir potansiyele sahip Sayın valimiz sayın milletvekillerimiz, sayın belediye başkanımız, sayın emniyet müdürümüz, kurum amirlerimiz, iş adamlarımız, esnafımız, taraftarlarımız ve basınımızla birlikte hep beraber hareket edip ortak değerimiz şehrimizin tek profesyonel takımı Maraşspor’u üst liglere çıkarabiliriz ve ilimizin marka değerini artırabiliriz.   Başkanımız ve yönetimimiz ellerinden gelen her şeyi kulüp İçin yapıyorlar bizler bunları görüyoruz oyuncularımızda bunların bilincinde. Ben değil biz olursak her zaman hedefin içinde oluruz. Burada herkese görevler düşüyor günümüzde sosyal medyayı hemen hemen herkes takip ediyor. Futbolun doğasında olan her türlü sonuçları yaşayabiliriz önemli olan galibiyetleri de mağlubiyetleri de çok fazla abartmadan dingin bir şekilde süreci tamamlamak. Hedefe emin adımlarla ilerlemek istiyoruz.”
Kahramanmaraş Spor Teknik Direktörü Bülent Akan, yazılı bir açıklama yaptı.

Akan, yapmış olduğu açıklamada, hedefleri olan play - off’a giden yolda zorlu engellerin hepsini aşmak istediklerini söyledi.


Bülent Akan, “Şeyleri kaybetmeden, bozmadan ve kriz anında takımın aynı şekilde devam edebilmesi önemli. Puan ortalamasını 2 veya üzerine çıkartıp rakiplerimize mağlup olmadığımız sürece inşallah hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz.”dedi.

 

“Hedefimiz 5. Sırada”

 

Hedeflerinin ligi 5. Sırada bitirmek olduğuna dikkat çeken Akan şunları söyledi: “Maç içindeki coşkumuzu, pas oyununu daha da geliştirmeliyiz. Bunun içinde özverili bir şekilde çok çalışmalıyız. Ligi ilk 5 içinde tamamlayıp 1. Lige çakmak istiyoruz. Kahramanmaraş Spor her zaman hedefin içinde olmalı çünkü bunu yapabilecek bir potansiyele sahip Sayın valimiz sayın milletvekillerimiz, sayın belediye başkanımız, sayın emniyet müdürümüz, kurum amirlerimiz, iş adamlarımız, esnafımız, taraftarlarımız ve basınımızla birlikte hep beraber hareket edip ortak değerimiz şehrimizin tek profesyonel takımı Maraşspor’u üst liglere çıkarabiliriz ve ilimizin marka değerini artırabiliriz.

 

Başkanımız ve yönetimimiz ellerinden gelen her şeyi kulüp İçin yapıyorlar bizler bunları görüyoruz oyuncularımızda bunların bilincinde. Ben değil biz olursak her zaman hedefin içinde oluruz. Burada herkese görevler düşüyor günümüzde sosyal medyayı hemen hemen herkes takip ediyor. Futbolun doğasında olan her türlü sonuçları yaşayabiliriz önemli olan galibiyetleri de mağlubiyetleri de çok fazla abartmadan dingin bir şekilde süreci tamamlamak. Hedefe emin adımlarla ilerlemek istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.