Akan, hakemleri de yenmeliyiz!

SPOR 21.02.2020 - 17:16, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Akan, hakemleri de yenmeliyiz!

Kahramanmaraşspor teknik direktörü Bülent Akan, Eyüpspor beraberliği ve iç sahada Kastamonuspor mağlubiyeti ardından yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Kırmızı -Beyazlıların deneyimli teknik direktörü Bülent Akan, Kastamonuspor mağlubiyeti ardından yöneticilerle yaptığı görüşmede çarpıcı ifadeler kullandı.   Akan, “Hakemler herkesin gördüğünü görmüyor. Artık maçlarımızı daha farklı kazanmalıyız. Onları da yenmeliyiz!” diye konuştu.   “Rakiplerimiz dışında hakemleri de yenmeliyiz”   Hakemin kararlarını sert bir dille eleştiren Bülent Akan, “Lig’de Play - off hesapları yapan takımlardan biriyiz ligin 2. Yarısındaki çıkışımız birilerini fazlası ile rahatsız ediyor. 0-2 sona eren maçın ardından “Saha içinde bütün oyuncularım ortaya yüreğini koyup oynuyor, oyun ve tempo olarak rakiplerimizin üzerinde performans gösteriyoruz oyun içinde biraz daha dikkatli olduğumuz takdirde sorunlar çözülecek diye düşünüyorum. Ancak hakemler herkesin gördüğünü nedense görmüyor. Bu sebepten dolayı artık maçlarımızı daha farklı kazanmalıyız ki bu tür engeller yine karşımıza çıkmasın. Benim anlamadığım hakemlerle ilgili haksızlıkları söyleyince bu bir kabahat gibi gösteriliyor. Kalan maçlarımızda rakiplerimiz dışında hakemleri de yenmeliyiz.”ifadelerine yer verdi.   “Pes etmeden devam etmeliyiz”   Lig bitimine daha 10 haftalık bir periyotun ve bu süreçte rakiplerimizle maçlarımızın olduğunu dile getiren Akan, geri kalan tüm mücadeleri kazanabilecek güçte olduklarını fakat basit hatalar yapmamamız gerektiğini söyledi.    Zirve yarışından kopmamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Akan, “Keskinlikle pes etmek yok. Sıradaki maçlarımızdan istediğimiz puanlarla ayrılıp Playoff yarışında iddiamızı arttırmak istiyoruz.” diye konuştu.  
Kahramanmaraşspor teknik direktörü Bülent Akan, Eyüpspor beraberliği ve iç sahada Kastamonuspor mağlubiyeti ardından yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Kırmızı -Beyazlıların deneyimli teknik direktörü Bülent Akan, Kastamonuspor mağlubiyeti ardından yöneticilerle yaptığı görüşmede çarpıcı ifadeler kullandı.

 

Akan, “Hakemler herkesin gördüğünü görmüyor. Artık maçlarımızı daha farklı kazanmalıyız. Onları da yenmeliyiz!” diye konuştu.

 

“Rakiplerimiz dışında hakemleri de yenmeliyiz”

 

Hakemin kararlarını sert bir dille eleştiren Bülent Akan, “Lig’de Play - off hesapları yapan takımlardan biriyiz ligin 2. Yarısındaki çıkışımız birilerini fazlası ile rahatsız ediyor. 0-2 sona eren maçın ardından “Saha içinde bütün oyuncularım ortaya yüreğini koyup oynuyor, oyun ve tempo olarak rakiplerimizin üzerinde performans gösteriyoruz oyun içinde biraz daha dikkatli olduğumuz takdirde sorunlar çözülecek diye düşünüyorum. Ancak hakemler herkesin gördüğünü nedense görmüyor. Bu sebepten dolayı artık maçlarımızı daha farklı kazanmalıyız ki bu tür engeller yine karşımıza çıkmasın. Benim anlamadığım hakemlerle ilgili haksızlıkları söyleyince bu bir kabahat gibi gösteriliyor. Kalan maçlarımızda rakiplerimiz dışında hakemleri de yenmeliyiz.”ifadelerine yer verdi.

 

“Pes etmeden devam etmeliyiz”

 

Lig bitimine daha 10 haftalık bir periyotun ve bu süreçte rakiplerimizle maçlarımızın olduğunu dile getiren Akan, geri kalan tüm mücadeleri kazanabilecek güçte olduklarını fakat basit hatalar yapmamamız gerektiğini söyledi.

 

 Zirve yarışından kopmamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Akan, “Keskinlikle pes etmek yok. Sıradaki maçlarımızdan istediğimiz puanlarla ayrılıp Playoff yarışında iddiamızı arttırmak istiyoruz.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.