Akademik Yılı Açılış Dersini Rektör Niyazi Can Verdi!

AKTÜEL 14.09.2021 - 17:43, Güncelleme: 14.09.2021 - 17:43
 

Akademik Yılı Açılış Dersini Rektör Niyazi Can Verdi!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılının ilk dersi üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın teşrifleriyle gerçekleştirildi.

KSÜ Kongre Merkezinde gerçekleştirilenTıp Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı açılış dersine Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, Dekan Yardımcıları, akademik ve idari personel ile dönem 1 öğrencileri katıldı. Tıp Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılının ilk dersini veren üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, şehrimizin güzellikleri ve öğrencilere sağladığı olanaklardan bahsederek, ‘sürekli öğrenmenin, değişimin ve geleceğin adresi’ anlayışıyla 29 yıldır eğitim, bilim ve teknoloji alanlarında şehrimize öncülük eden KSÜ’nün mevcut durumuna ilişkin bilgileri paylaştı. Tıp Fakültesinde verilen eğitimin kalitesinin artırılması için gerekli akademik kadro, fiziki ve teknolojik altyapı ve diğer destek unsurlarına ilişkin hazırlıkları tamamladıklarını belirten Rektör Can, çağın ihtiyaçları doğrultusunda doğan ihtiyaçların karşılanması içinde gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi. 2021-2022 Akademik Yılının hayırlara vesile olması temennisiyle konuşmasını tamamlayan Rektör Can, öğrencilere sağlık ve başarı dolu bir yıl diledi.  
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılının ilk dersi üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın teşrifleriyle gerçekleştirildi.

KSÜ Kongre Merkezinde gerçekleştirilenTıp Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı açılış dersine Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, Dekan Yardımcıları, akademik ve idari personel ile dönem 1 öğrencileri katıldı.


Tıp Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılının ilk dersini veren üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, şehrimizin güzellikleri ve öğrencilere sağladığı olanaklardan bahsederek, ‘sürekli öğrenmenin, değişimin ve geleceğin adresi’ anlayışıyla 29 yıldır eğitim, bilim ve teknoloji alanlarında şehrimize öncülük eden KSÜ’nün mevcut durumuna ilişkin bilgileri paylaştı.


Tıp Fakültesinde verilen eğitimin kalitesinin artırılması için gerekli akademik kadro, fiziki ve teknolojik altyapı ve diğer destek unsurlarına ilişkin hazırlıkları tamamladıklarını belirten Rektör Can, çağın ihtiyaçları doğrultusunda doğan ihtiyaçların karşılanması içinde gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.


2021-2022 Akademik Yılının hayırlara vesile olması temennisiyle konuşmasını tamamlayan Rektör Can, öğrencilere sağlık ve başarı dolu bir yıl diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.