Ak Partili vekiller Türkoğlu’na çıkarma yaptı!

POLİTİKA 16.09.2020 - 00:02, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Ak Partili vekiller Türkoğlu’na çıkarma yaptı!

Ak parti Kahramanmaraş milletvekillerinden Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal, Türkoğlu ilçesine çıkarma yaptı.

Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş’un da katıldığı programlarda ilçeye yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı.     Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Cihat Sezal, belediye başkanı Osman Okumuş’un ve kurmaylarının da katıldığı program da öncelikle yol deresi mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelindi.     Vatandaşların istek ve şikayetleri dinlendikten sonra bu yıl eğitim öğretim yılına başlayacak olacak yol deresi ortaokulunda incelemelerde bulunuldu. Daha sonra ise ilçeye için yapılacak olan yeni yatırımlar ilçe belediyesinde masaya yatırıldı.
Ak parti Kahramanmaraş milletvekillerinden Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal, Türkoğlu ilçesine çıkarma yaptı.

Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş’un da katıldığı programlarda ilçeye yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı.

 

 

Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Cihat Sezal, belediye başkanı Osman Okumuş’un ve kurmaylarının da katıldığı program da öncelikle yol deresi mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelindi.

 

 

Vatandaşların istek ve şikayetleri dinlendikten sonra bu yıl eğitim öğretim yılına başlayacak olacak yol deresi ortaokulunda incelemelerde bulunuldu. Daha sonra ise ilçeye için yapılacak olan yeni yatırımlar ilçe belediyesinde masaya yatırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.