AK Parti'de üç dönem kuralına takılan kişiler!

POLİTİKA 10.03.2023 - 19:55, Güncelleme: 11.03.2023 - 18:57
 

AK Parti'de üç dönem kuralına takılan kişiler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç dönem kuralını devam ettirmekte kararlı olduğu belirtiliyor. İşte detaylar…

Ak Parti’nin üç dönem kuralı uygulanırsa Binali Yıldırım, Hayati Yazıcı, Mehmet Özhaseki, Ali İhsan Yavuz, Hamza Dağ ve Cevdet Yılmaz gibi isimler yeni dönemde olmayacak. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için geri sayım devam ederken partilerin milletvekili aday listeleri de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Şuanda parti içinde bu kurala takılan 76 isim var. Bu isimler arasında eski Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, eski başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK PartiMedya ve Tanıtım Başkanı Hamza Dağ, AK Parti seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve eski bakan Cevdet Yılmaz da yer alıyor.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç dönem kuralını devam ettirmekte kararlı olduğu belirtiliyor. İşte detaylar…

Ak Parti’nin üç dönem kuralı uygulanırsa Binali Yıldırım, Hayati Yazıcı, Mehmet Özhaseki, Ali İhsan Yavuz, Hamza Dağ ve Cevdet Yılmaz gibi isimler yeni dönemde olmayacak.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için geri sayım devam ederken partilerin milletvekili aday listeleri de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Şuanda parti içinde bu kurala takılan 76 isim var.

Bu isimler arasında eski Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, eski başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK PartiMedya ve Tanıtım Başkanı Hamza Dağ, AK Parti seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve eski bakan Cevdet Yılmaz da yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.