Ak Parti'de Metropol İlçelerinin Başkan adayları ne zaman belli olacak?

POLİTİKA 25.01.2024 - 20:08, Güncelleme: 25.01.2024 - 20:08
 

Ak Parti'de Metropol İlçelerinin Başkan adayları ne zaman belli olacak?

31 Mart Yerel seçimleri öncesi Ak Parti'de Kahramanmaraş'ın Metropol ilçelerinden olan Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinin Başkan adaylarının ne zaman belli olacağı merak konusu oldu.

Ak Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ak Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel'i belirlemesinin ardından ilçe Belediye Başkan adaylarının ne zaman belirleneceği kamuoyu tarafından merak edilmeye başladı.  Geçtiğimiz günlerde Kapalı Çarşı Esnaf ziyareti esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Adayı Görgel, İlçe Başkan adaylarının 10 güne kadar belli olacağını söylemişti. Hali hazırda Görgel, İstişare ve görüşmeler için bir kaç gündür Ankara'da bulunuyor.   İthal Aday İddiası! Özellikle  Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçeleri için yeni iddialar gündemden düşmüyor. Ortaya atılan son iddia ise Ak Parti Belediye Başkan aday adayları dışında farklı kişiler üzerinde durulması. Parti dışından, şehirde yaşamamış yani İthal aday istemeyen Kahramanmaraşlı için milletvekilleri ve Fırat Görgel'in ne diyeceği merak ediliyor. Partili ve vatandaşlar için ise Büyükşehir Belediye Başkan adayı Görgel'in ithal adaylara ve parti'de emeği geçmemiş kişilere müsade etmez görüşü hakim. Diğer taraftan ise Başkan aday adaylarını küstürmeden sürecin tamamlanması bekleniyor.   
31 Mart Yerel seçimleri öncesi Ak Parti'de Kahramanmaraş'ın Metropol ilçelerinden olan Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinin Başkan adaylarının ne zaman belli olacağı merak konusu oldu.

Ak Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ak Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel'i belirlemesinin ardından ilçe Belediye Başkan adaylarının ne zaman belirleneceği kamuoyu tarafından merak edilmeye başladı. 

Geçtiğimiz günlerde Kapalı Çarşı Esnaf ziyareti esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Adayı Görgel, İlçe Başkan adaylarının 10 güne kadar belli olacağını söylemişti. Hali hazırda Görgel, İstişare ve görüşmeler için bir kaç gündür Ankara'da bulunuyor. 

 İthal Aday İddiası!

Özellikle  Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçeleri için yeni iddialar gündemden düşmüyor. Ortaya atılan son iddia ise Ak Parti Belediye Başkan aday adayları dışında farklı kişiler üzerinde durulması.

Parti dışından, şehirde yaşamamış yani İthal aday istemeyen Kahramanmaraşlı için milletvekilleri ve Fırat Görgel'in ne diyeceği merak ediliyor. Partili ve vatandaşlar için ise Büyükşehir Belediye Başkan adayı Görgel'in ithal adaylara ve parti'de emeği geçmemiş kişilere müsade etmez görüşü hakim.

Diğer taraftan ise Başkan aday adaylarını küstürmeden sürecin tamamlanması bekleniyor. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.