Ak Parti KSÜ’de azınlığa mı düştü? Dikkat çeken yazı...

YEREL HABERLER 02.11.2022 - 22:58, Güncelleme: 03.11.2022 - 18:24
 

Ak Parti KSÜ’de azınlığa mı düştü? Dikkat çeken yazı...

Keklik, “KSÜ’deki yeni Rektör atamasıyla birlikte Ak Parti’ye gönül veren kişilerin yönetimsel olarak azınlığa düştüğü belirtiliyor. ”dedi.

fisiltihaber.com.tr yazarı gazeteci Ali Keklik, yeni köşe yazısında Kahramanmaraş Sütçü İmam üniversitesiyle ilgili dikkat çeken bir bölüm ele aldı. Keklik, “KSÜ’deki yeni Rektör atamasıyla birlikte Ak Parti’ye gönül veren kişilerin yönetimsel olarak azınlığa düştüğü belirtiliyor. Cumhur ittifakı içerisinde yer alan MHP’nin KSÜ’de daha fazla söz sahibi olduğu öğrendiğim bilgiler arasında.”dedi. KSÜ’de dengeler değişiyor mu? İşte gazeteci Ali Keklik yazısında KSÜ ile ilgili değindiği bölüm,“KSÜ’deki yeni Rektör atamasıyla birlikte Ak Parti’ye gönül veren kişilerin yönetimsel olarak azınlığa düştüğü belirtiliyor. Cumhur ittifakı içerisinde yer alan MHP’nin KSÜ’de daha fazla söz sahibi olduğu öğrendiğim bilgiler arasında. Tabi ki burada dengeleri korumak, her iki tarafında çıkarını gözetmek zor olmalı. Buradaki gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdüreceğim.”   Yazının tamamını okumak için linki tıklayınız…   
Keklik, “KSÜ’deki yeni Rektör atamasıyla birlikte Ak Parti’ye gönül veren kişilerin yönetimsel olarak azınlığa düştüğü belirtiliyor. ”dedi.

fisiltihaber.com.tr yazarı gazeteci Ali Keklik, yeni köşe yazısında Kahramanmaraş Sütçü İmam üniversitesiyle ilgili dikkat çeken bir bölüm ele aldı.

Keklik, “KSÜ’deki yeni Rektör atamasıyla birlikte Ak Parti’ye gönül veren kişilerin yönetimsel olarak azınlığa düştüğü belirtiliyor. Cumhur ittifakı içerisinde yer alan MHP’nin KSÜ’de daha fazla söz sahibi olduğu öğrendiğim bilgiler arasında.”dedi.

KSÜ’de dengeler değişiyor mu?

İşte gazeteci Ali Keklik yazısında KSÜ ile ilgili değindiği bölüm,“KSÜ’deki yeni Rektör atamasıyla birlikte Ak Parti’ye gönül veren kişilerin yönetimsel olarak azınlığa düştüğü belirtiliyor.

Cumhur ittifakı içerisinde yer alan MHP’nin KSÜ’de daha fazla söz sahibi olduğu öğrendiğim bilgiler arasında. Tabi ki burada dengeleri korumak, her iki tarafında çıkarını gözetmek zor olmalı. Buradaki gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdüreceğim.”  


Yazının tamamını okumak için linki tıklayınız… 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.