Ak Parti kadın kollarında Okur dönemi!

POLİTİKA 17.06.2020 - 23:12, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Ak Parti kadın kollarında Okur dönemi!

Ak Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanlığına Gül Çitil Okur atandı.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, sosyal medya hesabından Ak Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları başkanını açıkladı. İşte Öçal’ın o açıklaması: “Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan, teşkilatımızın emektarı Gül Çitil Okur’u tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim. Kahraman şehrimize ve partimize hayırlı olsun. Bugüne kadar İl Kadın Kolları Başkanlığını başarı ile yürütmüş olan Ayşe Cesur Başkanımıza ve ayrıca sürece katkı sunan Ayfer Çerçi, Banu Pakdil, Asuman Yavuz, Rana Müştekin, Kevser Ardıç, Özlem Özcan ve Bilge Ergin başkanlarımıza teşekkür ederiz.”  
Ak Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanlığına Gül Çitil Okur atandı.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, sosyal medya hesabından Ak Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları başkanını açıkladı.


İşte Öçal’ın o açıklaması: “Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan, teşkilatımızın emektarı Gül Çitil Okur’u tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim. Kahraman şehrimize ve partimize hayırlı olsun. Bugüne kadar İl Kadın Kolları Başkanlığını başarı ile yürütmüş olan Ayşe Cesur Başkanımıza ve ayrıca sürece katkı sunan Ayfer Çerçi, Banu Pakdil, Asuman Yavuz, Rana Müştekin, Kevser Ardıç, Özlem Özcan ve Bilge Ergin başkanlarımıza teşekkür ederiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.