Ak Parti İl Teşkilatı Genel Merkezde!

POLİTİKA 19.11.2019 - 16:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ak Parti İl Teşkilatı Genel Merkezde!

Ak Parti İl Teşkilatı, Andırın ve Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatları, Dulkadiroğlu ve Andırın Belediye başkanları Ak Parti genel merkezindeydi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Parti Teşkilatı, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Ak Parti Andırın İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ve Belediye meclisi üyelerinden oluşan bir heyet ile Ak Parti genel merkezinde Ak Parti Genel Başkan yardımcısı tanıtım ve medya Başkan Mahir Ünal ile kahvaltılı bir programda bir araya geldi.   Ak Parti grup toplantısı vesilesi ile Ak Parti genel başkan yardımcısı Mahir Ünal’ın davetleri üzerine Ankara’da bulunan heyetin ziyaretinde kentte yapılması planlanan yatırımlarda gündeme getirildi.
Ak Parti İl Teşkilatı, Andırın ve Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatları, Dulkadiroğlu ve Andırın Belediye başkanları Ak Parti genel merkezindeydi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Parti Teşkilatı, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Ak Parti Andırın İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ve Belediye meclisi üyelerinden oluşan bir heyet ile Ak Parti genel merkezinde Ak Parti Genel Başkan yardımcısı tanıtım ve medya Başkan Mahir Ünal ile kahvaltılı bir programda bir araya geldi.

 

Ak Parti grup toplantısı vesilesi ile Ak Parti genel başkan yardımcısı Mahir Ünal’ın davetleri üzerine Ankara’da bulunan heyetin ziyaretinde kentte yapılması planlanan yatırımlarda gündeme getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.