Ak Parti Ekinözü İlçe başkanı Mesut Çiçek oldu!

POLİTİKA 24.08.2022 - 20:58, Güncelleme: 24.08.2022 - 20:58
 

Ak Parti Ekinözü İlçe başkanı Mesut Çiçek oldu!

Ak Parti Ekinözü yeni İlçe başkanı belli oldu.

Ak Parti Genel merkez tarafından İlçe Başkanlığına Mesut Çiçek atandı. Yapılan atamayı sosyal medya hesabından duyuran Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Fırat Görgel, “Ekinözü İlçe Başkanlığına Sn. Mesut Çiçek atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Özgür Çetin’e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza başarılar diliyorum.”ifadelerine yer verdi.  
Ak Parti Ekinözü yeni İlçe başkanı belli oldu.

Ak Parti Genel merkez tarafından İlçe Başkanlığına Mesut Çiçek atandı.

Yapılan atamayı sosyal medya hesabından duyuran Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Fırat Görgel,

“Ekinözü İlçe Başkanlığına Sn. Mesut Çiçek atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Özgür Çetin’e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza başarılar diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.