Ak Kadınlardan Özel Güne Özel Program!

08.11.2019 - 17:41, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ak Kadınlardan Özel Güne Özel Program!

Ak Parti Onikişubat Kadın Kolları tarafından Mehmet Akif Ersoy kültür merkezinde Prof. Dr. Ramazan Ayvallı’nın katılımıyla Mevlid Kandili programı düzenlendi.

Programa davetliler ve partililerin yanı sıra Onikişubat Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek’de katıldı.     Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Mahçiçek, “Bu programı düzenlediği için ilçe kadın kollarımıza ve katılımınızdan dolayı siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum. İnşallah ailenizle birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde tekrar böyle güzel günleri kutlamak için bir araya geliriz.  Hepinizin kandilini tebrik ediyorum.”dedi.     “Ne mutlu böyle özel bir günde bir araya geldik”   Ak Parti Onikişubat kadın kolları başkanı Banu Pakdil ise , “Bu program bizler için güzide bir program ve bir o kadar da anlamlı. Sizlerde bu güzel programa katılarak programımızı taçlandırdınız. Ne mutlu bize ki böyle güzel bir programda bir araya geldik. Bu programda emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.     Kulun rabbine biraz daha yakın olduğu gecelerden birini geçireceğimiz bugün kendisine açılan elleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi gören, bilen, duyan yüce mevlam tüm dualarımızı kabul eylesin.  Herkesin kandili kutlu olsun.”diye konuştu.
Ak Parti Onikişubat Kadın Kolları tarafından Mehmet Akif Ersoy kültür merkezinde Prof. Dr. Ramazan Ayvallı’nın katılımıyla Mevlid Kandili programı düzenlendi.

Programa davetliler ve partililerin yanı sıra Onikişubat Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek’de katıldı.

 

 

Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Mahçiçek, “Bu programı düzenlediği için ilçe kadın kollarımıza ve katılımınızdan dolayı siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum. İnşallah ailenizle birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde tekrar böyle güzel günleri kutlamak için bir araya geliriz.  Hepinizin kandilini tebrik ediyorum.”dedi.

 

 

“Ne mutlu böyle özel bir günde bir araya geldik”

 

Ak Parti Onikişubat kadın kolları başkanı Banu Pakdil ise , “Bu program bizler için güzide bir program ve bir o kadar da anlamlı. Sizlerde bu güzel programa katılarak programımızı taçlandırdınız. Ne mutlu bize ki böyle güzel bir programda bir araya geldik. Bu programda emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

 

Kulun rabbine biraz daha yakın olduğu gecelerden birini geçireceğimiz bugün kendisine açılan elleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi gören, bilen, duyan yüce mevlam tüm dualarımızı kabul eylesin.  Herkesin kandili kutlu olsun.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.