Aile destek yardımlarında Bayram ikramiyesi de verilecek!

AKTÜEL 06.06.2023 - 21:25, Güncelleme: 06.06.2023 - 21:25
 

Aile destek yardımlarında Bayram ikramiyesi de verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen aile destek yardımlarında Haziran ayı zam yapıldı. işte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen aile destek yardımlarında Haziran ayı zam yapıldı.  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından aile destek programı kapsamındaki yardım paralarının 15 Haziran’a kadar hesaplara aktarılması bekleniyor. Ayrıca aile destek programı kapsamında binlerce vatandaşa verilen destek ödemeleri hanedeki gelir durumuna göre değişiklik gösteriyor. Ancak, bayram öncesinde ödemelerin hesaplara aktarılmış olması, çok büyük bir fırsat olmuş olacak. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada Temmuz ayındaki ara zam ile birlikte, Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemelerine de bir zam uygulanması söz konusu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından binlerce kişinin faydalandığı yardım ödemelerinin PTT aracılığı ile vatandaşın hesabına aktarıldığı öğrenildi. Yapılan ödeme için PTT kartı olan vatandaşlar ödemeleri direkt oradan alabilir. Kartı olmayan vatandaşlar ise PTT şubelerine giderek TC kimlik belgeleri ile ödemeleri tahsil edebilir.  
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen aile destek yardımlarında Haziran ayı zam yapıldı. işte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen aile destek yardımlarında Haziran ayı zam yapıldı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından aile destek programı kapsamındaki yardım paralarının 15 Haziran’a kadar hesaplara aktarılması bekleniyor. Ayrıca aile destek programı kapsamında binlerce vatandaşa verilen destek ödemeleri hanedeki gelir durumuna göre değişiklik gösteriyor.

Ancak, bayram öncesinde ödemelerin hesaplara aktarılmış olması, çok büyük bir fırsat olmuş olacak.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada Temmuz ayındaki ara zam ile birlikte, Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemelerine de bir zam uygulanması söz konusu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından binlerce kişinin faydalandığı yardım ödemelerinin PTT aracılığı ile vatandaşın hesabına aktarıldığı öğrenildi.

Yapılan ödeme için PTT kartı olan vatandaşlar ödemeleri direkt oradan alabilir. Kartı olmayan vatandaşlar ise PTT şubelerine giderek TC kimlik belgeleri ile ödemeleri tahsil edebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.