Ahmet Özdemir’e yeni görev!

POLİTİKA 20.04.2021 - 16:48, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Ahmet Özdemir’e yeni görev!

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Kent siyasetinde etkin rol oynayan ve şehirde sevilen siyasilerinden olan Ahmet Özdemir’e yeni bir görev daha verildi.  AK Parti Ege Bölge Koordinatörlüğü görevini de sürdüren Milletvekili Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.   Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevini tarafıma tevdi eden Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz ve onaylayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı arz ederiz. Allah mahcup etmesin.”
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Kent siyasetinde etkin rol oynayan ve şehirde sevilen siyasilerinden olan Ahmet Özdemir’e yeni bir görev daha verildi. 


AK Parti Ege Bölge Koordinatörlüğü görevini de sürdüren Milletvekili Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

 

Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevini tarafıma tevdi eden Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz ve onaylayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı arz ederiz. Allah mahcup etmesin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.