Ahmet Özdemir, TBMM’de söz aldı!

POLİTİKA 16.07.2021 - 22:53, Güncelleme: 16.07.2021 - 22:53
 

Ahmet Özdemir, TBMM’de söz aldı!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir, TBMM’de CHP'nin anayasaya aykırılık iddiası usül tartışması üzerine ve İyi parti grup önerisine karşı söz aldı.

Özdemir,  “2002 yılından bu yana Emeklilerimizin yanında olduk. Maaşlarında reel olarak %44 ile %388 oranında artış sağladık.”dedi.   İşte milletvekili Ahmet Özdemir’in o açıklaması, “CHP'nin anayasaya aykırılık iddiası usül tartışması üzerine söz aldık. Bu torba kanununda, vatandaşlarımızın beklediği birçok konuyu ele alıyoruz. Özellikle; Köy korucularının aylık ücretlerinin en az asgari ücret kadar olması, 2020 yılında meydana gelen depremlerde zarar gören vatandaşlarımıza destekler, Tütün ticareti yapanlara yönelik cezaların ertelenmesi, Karşılıksız çek teşhir etmek suçundan mahkum olanlara ve dava süreci başlayanlara alacakların hakkını zayi etmeden taksitlendirme imkanı getirilmesi ve bu süre zarfında infazın durdurulmasına imkan verilmesi gibi konular bulunmaktadır.    İyi parti grup önerisine karşı genel kurulda söz aldık.2002 yılından bu yana Emeklilerimizin yanında olduk. Maaşlarında Reel olarak %44 ile %388 oranında artış sağladık. 2019 yılından itibaren Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında 1.000 lira bayram ikramiyesi ödenmesini sağladık, 2021 yılında ise bayram ikramiyesi tutarı 1.100 TL’ye çıkararak ödenmesine devam ediyoruz.Emekli aylıkları için 1.500 TL alt sınır getirerek emeklilerimize 1.500 TL’nin altında aylık bağlanmamasını sağladık.”
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir, TBMM’de CHP'nin anayasaya aykırılık iddiası usül tartışması üzerine ve İyi parti grup önerisine karşı söz aldı.

Özdemir,  “2002 yılından bu yana Emeklilerimizin yanında olduk. Maaşlarında reel olarak %44 ile %388 oranında artış sağladık.”dedi.

 

İşte milletvekili Ahmet Özdemir’in o açıklaması, “CHP'nin anayasaya aykırılık iddiası usül tartışması üzerine söz aldık. Bu torba kanununda, vatandaşlarımızın beklediği birçok konuyu ele alıyoruz. Özellikle; Köy korucularının aylık ücretlerinin en az asgari ücret kadar olması, 2020 yılında meydana gelen depremlerde zarar gören vatandaşlarımıza destekler, Tütün ticareti yapanlara yönelik cezaların ertelenmesi, Karşılıksız çek teşhir etmek suçundan mahkum olanlara ve dava süreci başlayanlara alacakların hakkını zayi etmeden taksitlendirme imkanı getirilmesi ve bu süre zarfında infazın durdurulmasına imkan verilmesi gibi konular bulunmaktadır. 

 

İyi parti grup önerisine karşı genel kurulda söz aldık.2002 yılından bu yana Emeklilerimizin yanında olduk. Maaşlarında Reel olarak %44 ile %388 oranında artış sağladık. 2019 yılından itibaren Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında 1.000 lira bayram ikramiyesi ödenmesini sağladık, 2021 yılında ise bayram ikramiyesi tutarı 1.100 TL’ye çıkararak ödenmesine devam ediyoruz.Emekli aylıkları için 1.500 TL alt sınır getirerek emeklilerimize 1.500 TL’nin altında aylık bağlanmamasını sağladık.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.