Ahmet Kılçık'tan Anlamlı Ziyaret!

POLİTİKA 29.11.2023 - 21:24, Güncelleme: 30.11.2023 - 09:35
 

Ahmet Kılçık'tan Anlamlı Ziyaret!

Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kılçık, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kahramanmaraş Şubesini Ziyaret Etti.

Geçmiş dönemde Ak Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Onikişubat Muhtarlar Dernek Başkanı, Yeniyapan Mahalle Muhtarı ve Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kılçık, gittiği her yerde ilgiyle karşılanmaya devam ediyor.  Ahmet Kılçık son olarak Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kahramanmaraş Şubesini ziyaret etti. Samimi bir ortam da gerçekleştirilen ziyarette Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, Ahmet Kılçık’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek başari dileklerinde bulundu. Ahmet Kılçık ise Belediye Başkan Adayı olması halinde istişare kültürüne önem vereceklerini kaydetti.  
Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kılçık, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kahramanmaraş Şubesini Ziyaret Etti.

Geçmiş dönemde Ak Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Onikişubat Muhtarlar Dernek Başkanı, Yeniyapan Mahalle Muhtarı ve Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kılçık, gittiği her yerde ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. 

Ahmet Kılçık son olarak Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kahramanmaraş Şubesini ziyaret etti.

Samimi bir ortam da gerçekleştirilen ziyarette Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, Ahmet Kılçık’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek başari dileklerinde bulundu.

Ahmet Kılçık ise Belediye Başkan Adayı olması halinde istişare kültürüne önem vereceklerini kaydetti.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.