Afşin’deki lavanta tarlaları için sevindiren gelişme!

TURİZM 01.07.2021 - 22:17, Güncelleme: 01.07.2021 - 22:20
 

Afşin’deki lavanta tarlaları için sevindiren gelişme!

Afşin’deki lavanta tarlaları için otobüs turları başlıyor.

Afşin Belediye başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçede turist ağırlamaya başlayacaklarını söyledi.   “İlçemizde turist ağırlamaya başlıyoruz”   Başkan güven sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi, “İlçemizde turist ağırlamaya başlıyoruz.   Tarih, tabiat ve Kültür Şehr-i Afşin'imiz yabancı turistleri ağırlamaya hazırlanıyor. Pek çok yerli ve yabancı turları ile Şehrimize büyük katkı sağlayacak olan ziyaretler başlıyor. Tur firmaları ile gezi alanlarını inceledik.”
Afşin’deki lavanta tarlaları için otobüs turları başlıyor.

Afşin Belediye başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçede turist ağırlamaya başlayacaklarını söyledi.


 
“İlçemizde turist ağırlamaya başlıyoruz”

 

Başkan güven sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi, “İlçemizde turist ağırlamaya başlıyoruz.

 

Tarih, tabiat ve Kültür Şehr-i Afşin'imiz yabancı turistleri ağırlamaya hazırlanıyor. Pek çok yerli ve yabancı turları ile Şehrimize büyük katkı sağlayacak olan ziyaretler başlıyor. Tur firmaları ile gezi alanlarını inceledik.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.