Afşin İlçe Kongresi 1 Mart Pazar Günü!

POLİTİKA 26.02.2020 - 17:09, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Afşin İlçe Kongresi 1 Mart Pazar Günü!

AK Parti Afşin İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi 1 Mart 2020 Pazar günü yapılacak.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, 1 Mart 2020 Pazar günü Afşin Gençlik Merkezinde saat 13.00’da yapılacak kongrenin şölen havasında olacağını belirtti.   Kongre hazırlıklarının devam etiğini bildiren AK Parti Afşin İlçe Başkanı, “Kongremize tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.   Türkiye için inandığın yolda yürü sloganıyla kongre sürecine girdiklerini anımsatan Başkan Safi, “2023 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz. ” açıklamasında bulundu.
AK Parti Afşin İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi 1 Mart 2020 Pazar günü yapılacak.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, 1 Mart 2020 Pazar günü Afşin Gençlik Merkezinde saat 13.00’da yapılacak kongrenin şölen havasında olacağını belirtti.

 

Kongre hazırlıklarının devam etiğini bildiren AK Parti Afşin İlçe Başkanı, “Kongremize tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

 

Türkiye için inandığın yolda yürü sloganıyla kongre sürecine girdiklerini anımsatan Başkan Safi, “2023 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz. ” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.