Afetzede Barınma Desteği başvuruları başladı!

AKTÜEL 19.02.2023 - 20:39, Güncelleme: 22.02.2023 - 22:51
 

Afetzede Barınma Desteği başvuruları başladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Afetzede Barınma Desteği başvuruları başladı. İşte detaylar…

AFAD’dan yapılan açıklamada,“Deprem bölgesinde konutu çevre, şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı tarafından hasarlı olarak tespit edilen ev sahibi veya kiracı vatandaşlarımız için afetzede barınma desteği başvuruları e devlet üzerinden başlamıştır. Afetzede vatandaşlarımızın, eğer hatalı yaptıkları başvurular var ise iptal seçeneğini kullanarak yeniden başvuru yapmaları gerekmektedir.”ifadelerine yer verdi. 
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Afetzede Barınma Desteği başvuruları başladı. İşte detaylar…

AFAD’dan yapılan açıklamada,“Deprem bölgesinde konutu çevre, şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı tarafından hasarlı olarak tespit edilen ev sahibi veya kiracı vatandaşlarımız için afetzede barınma desteği başvuruları e devlet üzerinden başlamıştır.

Afetzede vatandaşlarımızın, eğer hatalı yaptıkları başvurular var ise iptal seçeneğini kullanarak yeniden başvuru yapmaları gerekmektedir.”ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.