AFAD, JAK ve AKUT iş birliğiyle kurtarma tatbikatı!

YEREL HABERLER 06.01.2023 - 17:46, Güncelleme: 06.01.2023 - 17:46
 

AFAD, JAK ve AKUT iş birliğiyle kurtarma tatbikatı!

Büyükşehir İtfaiyesi, Yedikuyular Arama Kurtarma Ekibi, AFAD, JAK ve AKUT iş birliğiyle Yedikuyular Kayak Merkezi’nde kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Yedikuyular Kayak Merkezi Arama Kurtarma Ekibi, AFAD, JAK ve AKUT iş birliğiyle Yedikuyular Kayak Merkezi’nde kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi. Senaryo gereği telesiyejde mahsur kalan vatandaşlar, ekipler tarafından güvenli bir şekilde yere indirildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi; afet ve acil durumlarda görevli personellerin becerilerini artırmak ve paydaş kurumlarla koordinasyonu sağlamak için faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Valilik koordinesinde Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Yedikuyular Kayak Merkezi Arama Kurtarma Ekibi, AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AKUT ve Akbel İş Sağlığı ve Güvenliği Ekibi iş birliğiyle Yedikuyular Kayak Merkezi’nde teleferik hatlarında arıza durumunda mahsur kalan vatandaşları kurtarmaya yönelik tatbikat gerçekleştirildi. Gerçeği aratmayan tatbikatta ekipler, senaryo gereği telesiyejde mahsur kalan vatandaşları halatlar yardımıyla güvenli bir şekilde yere indirdi. Zorlu tatbikatta ekiplerin uyumlu çalışması, hızı ve bilinçli müdahalesi ise takdir topladı.
Büyükşehir İtfaiyesi, Yedikuyular Arama Kurtarma Ekibi, AFAD, JAK ve AKUT iş birliğiyle Yedikuyular Kayak Merkezi’nde kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Yedikuyular Kayak Merkezi Arama Kurtarma Ekibi, AFAD, JAK ve AKUT iş birliğiyle Yedikuyular Kayak Merkezi’nde kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi. Senaryo gereği telesiyejde mahsur kalan vatandaşlar, ekipler tarafından güvenli bir şekilde yere indirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi; afet ve acil durumlarda görevli personellerin becerilerini artırmak ve paydaş kurumlarla koordinasyonu sağlamak için faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Valilik koordinesinde Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Yedikuyular Kayak Merkezi Arama Kurtarma Ekibi, AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AKUT ve Akbel İş Sağlığı ve Güvenliği Ekibi iş birliğiyle Yedikuyular Kayak Merkezi’nde teleferik hatlarında arıza durumunda mahsur kalan vatandaşları kurtarmaya yönelik tatbikat gerçekleştirildi.

Gerçeği aratmayan tatbikatta ekipler, senaryo gereği telesiyejde mahsur kalan vatandaşları halatlar yardımıyla güvenli bir şekilde yere indirdi. Zorlu tatbikatta ekiplerin uyumlu çalışması, hızı ve bilinçli müdahalesi ise takdir topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.