Adem Gürz’den maraşspor’a ziyaret!

SPOR 27.01.2022 - 20:26, Güncelleme: 27.01.2022 - 20:26
 

Adem Gürz’den maraşspor’a ziyaret!

MHP’li siyasetçi Adem Gürz, Kahramanmaraşspor kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ı ziyaret etti.

Gürz burada takımında antrenmanını da izleyerek oyuncularla sohbet etti. “Güzel gelişmeler var” Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan MHP’li Adem Gürz şu ifadelere yer verdi: “Bugün Kahramanmaraşsporumuzun kıymetli başkanı, değerli dostum, ağabeyim Mehmet Fatih Ceyhan’ı iş yerinde ziyaret ettik. Birlikte Kahramanmaraşsporun antrenmanını izledik, teknik heyet ve futbolcular ile sohbet ettik. Kahramanmaraşspor emin ellerde ve güzel gelişmeler var, inşallah önümüzdeki süreçte, büyük başarılara imza atacak. Bu büyük ve güzel başarı hikayesinde, herkesi katkı olmaya ve sahiplenmeye davet ediyorum.”
MHP’li siyasetçi Adem Gürz, Kahramanmaraşspor kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ı ziyaret etti.

Gürz burada takımında antrenmanını da izleyerek oyuncularla sohbet etti.

“Güzel gelişmeler var”

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan MHP’li Adem Gürz şu ifadelere yer verdi: “Bugün Kahramanmaraşsporumuzun kıymetli başkanı, değerli dostum, ağabeyim Mehmet Fatih Ceyhan’ı iş yerinde ziyaret ettik.

Birlikte Kahramanmaraşsporun antrenmanını izledik, teknik heyet ve futbolcular ile sohbet ettik. Kahramanmaraşspor emin ellerde ve güzel gelişmeler var, inşallah önümüzdeki süreçte, büyük başarılara imza atacak.

Bu büyük ve güzel başarı hikayesinde, herkesi katkı olmaya ve sahiplenmeye davet ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.