Adem Gürz’de o tartışmalara katıldı! Gürz sert konuştu!

YEREL HABERLER 03.12.2022 - 13:42, Güncelleme: 03.12.2022 - 13:42
 

Adem Gürz’de o tartışmalara katıldı! Gürz sert konuştu!

MHP’li siyasetçi Adem Gürz’de o tartışmalara katıldı. Gürz, “Bizim tek davamız ve kaygımız vardır. İnandığımız dava ve değerlerimize hizmet etmek.” dedi.

MHP’li siyasetçi Adem Gürz’de o tartışmalara katıldı. Gürz, “Halkımızı sömüren uşak ve işbirlikçi sermayeleri bilin ki; Bizim tek davamız ve kaygımız vardır. İnandığımız dava ve değerlerimize, ülkemize ve milletimize, hizmet etmek.”dedi. İşte Adem Gürz’ün o açıklaması: “Çürümüş zihniyetlere, oportünist algıcılara, düşünme ve irada özürlülere diyorum ki; Ülkücü hareket, tam bağımsız Türkiye ve Turan ideali peşindedir, mesafe almıştır, yolunu ve ışığını biliyordur. Kısır döngülerinizden ve kirli siyasi oyunlarınızdan da bıkmıştır. Anketleri, engelleri, emperyalizmin uşaklarını ve eşikleri aşarak hedefine gidecektir. Türk milletinin istikbalinin, vebalini; dürüstçe taşıyacaktır, kimsenin şüphesi olmasın.”
MHP’li siyasetçi Adem Gürz’de o tartışmalara katıldı. Gürz, “Bizim tek davamız ve kaygımız vardır. İnandığımız dava ve değerlerimize hizmet etmek.” dedi.

MHP’li siyasetçi Adem Gürz’de o tartışmalara katıldı. Gürz, “Halkımızı sömüren uşak ve işbirlikçi sermayeleri bilin ki; Bizim tek davamız ve kaygımız vardır. İnandığımız dava ve değerlerimize, ülkemize ve milletimize, hizmet etmek.”dedi.

İşte Adem Gürz’ün o açıklaması:

“Çürümüş zihniyetlere, oportünist algıcılara, düşünme ve irada özürlülere diyorum ki; Ülkücü hareket, tam bağımsız Türkiye ve Turan ideali peşindedir, mesafe almıştır, yolunu ve ışığını biliyordur.

Kısır döngülerinizden ve kirli siyasi oyunlarınızdan da bıkmıştır. Anketleri, engelleri, emperyalizmin uşaklarını ve eşikleri aşarak hedefine gidecektir. Türk milletinin istikbalinin, vebalini; dürüstçe taşıyacaktır, kimsenin şüphesi olmasın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.