Adem Arıcı Yeni Ekinözü İçin Kolları Sıvadı!

POLİTİKA 08.12.2023 - 12:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 12:08
 

Adem Arıcı Yeni Ekinözü İçin Kolları Sıvadı!

AK Parti Ekinözü Belediye Başkan Aday Adayı İş insanı Adem Arıcı, yeni Ekinözü için kolları sıvadı.

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi AK Parti'den Ekinözü Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Adem Arıcı, ilçede ziyaretlerini sürdürüyor.  Gittiği yerde ilgiyle karşılanan Arıcı,  birlik beraberlik mesajları veriyor.  İlçenin çok fazla sorunu olduğunu bu sorunları ise birlik beraberlik içerisinde çözülebileceğini kaydeden Arıcı,  "Seçilmemiz halinde gece güdüz demeden yeni Ekinözü için var gücümüzle çalışacağız. Kaybettiğimiz değerleri yeniden kazanacağız. ilçemizin turizmden hakettiği değeri alabilmesi için yoğun çaba sarf edeceğiz."dedi.  
AK Parti Ekinözü Belediye Başkan Aday Adayı İş insanı Adem Arıcı, yeni Ekinözü için kolları sıvadı.

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi AK Parti'den Ekinözü Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Adem Arıcı, ilçede ziyaretlerini sürdürüyor. 

Gittiği yerde ilgiyle karşılanan Arıcı,  birlik beraberlik mesajları veriyor. 


İlçenin çok fazla sorunu olduğunu bu sorunları ise birlik beraberlik içerisinde çözülebileceğini kaydeden Arıcı,  "Seçilmemiz halinde gece güdüz demeden yeni Ekinözü için var gücümüzle çalışacağız. Kaybettiğimiz değerleri yeniden kazanacağız.

ilçemizin turizmden hakettiği değeri alabilmesi için yoğun çaba sarf edeceğiz."dedi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.