Açık Cezaevi’ne Yeni Yol Yapılıyor!

08.04.2019 - 17:20, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Açık Cezaevi’ne Yeni Yol Yapılıyor!

Yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçesine bir yol daha yapıyor.

Türkoğlu İlçesi’nde Açık Cezaevi’ne ulaşımı sağlayan bölgede çalışmalara başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi eski yolun çok dik olması nedeniyle hemen yanı başında yeni bir yol yapımına başladı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen yol yapım çalışmalarında 8 metre yüksekliğindeki payla alınarak 25 metre genişliğinde 1000 metre uzunluğunda yolun yapımına başlandı.    
Yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçesine bir yol daha yapıyor.

Türkoğlu İlçesi’nde Açık Cezaevi’ne ulaşımı sağlayan bölgede çalışmalara başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi eski yolun çok dik olması nedeniyle hemen yanı başında yeni bir yol yapımına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen yol yapım çalışmalarında 8 metre yüksekliğindeki payla alınarak 25 metre genişliğinde 1000 metre uzunluğunda yolun yapımına başlandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.