Aboubakar ile yollar ayrılıyor!

SPOR 18.12.2023 - 16:28, Güncelleme: 18.12.2023 - 16:28
 

Aboubakar ile yollar ayrılıyor!

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Vincent Aboubakar, alınan kadro dışı kararının ardından Instagram hesabı üzerinden Beşiktaş'ı takip etmeyi bıraktı. işte detaylar...

Süper Lig devi Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde şok bir şekilde kadro dışı bıraktığı yıldız futbolcu Vincent Aboubakar, alınan kadro dışı kararının ardından soyal medya hesabından Beşiktaş'ı takipten çıktı. Ligde ve Avrupa'da alınan kötü sonuçların ardından harekete geçen siyah-beyazlı yönetim geçtiğimiz hafta Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Jean Onana ve Rachid Ghezzal'ın takım içi uyumsuzlukları ve performansları düşüklüğü nedeniyle kadro dışı bırakmıştı. Kulübün kadro dışı bıraktığı isimlerden olan Aboubakar'dan şaşırtan bir hareket geldi. Kamerunlu golcü, sosyal medya hesabında Beşiktaş'ı takip etmeyi bıraktı.  
Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Vincent Aboubakar, alınan kadro dışı kararının ardından Instagram hesabı üzerinden Beşiktaş'ı takip etmeyi bıraktı. işte detaylar...

Süper Lig devi Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde şok bir şekilde kadro dışı bıraktığı yıldız futbolcu Vincent Aboubakar, alınan kadro dışı kararının ardından soyal medya hesabından Beşiktaş'ı takipten çıktı.

Ligde ve Avrupa'da alınan kötü sonuçların ardından harekete geçen siyah-beyazlı yönetim geçtiğimiz hafta Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Jean Onana ve Rachid Ghezzal'ın takım içi uyumsuzlukları ve performansları düşüklüğü nedeniyle kadro dışı bırakmıştı.

Kulübün kadro dışı bıraktığı isimlerden olan Aboubakar'dan şaşırtan bir hareket geldi. Kamerunlu golcü, sosyal medya hesabında Beşiktaş'ı takip etmeyi bıraktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.