A Milli takım kadrosunda 4 sürpriz! İlk kez milli formayı giyecekler!

SPOR 10.11.2022 - 18:23, Güncelleme: 10.11.2022 - 18:23
 

A Milli takım kadrosunda 4 sürpriz! İlk kez milli formayı giyecekler!

Türkiye A Milli Futbol Takımın kadrosunda sürpriz isimler dahil edildi. Oynanacak özel karşılaşmalarda bu oyuncular ilk kez forma giyecekler.

Türkiye A Milli Futbol Takımın kadrosunda sürpriz isimler dahil edildi. Oynanacak özel karşılaşmalarda Arda Güler, Emirhan İlkhan, Samet Akaydın, Tayyip Talha Sanuç ilk kez forma giyecekler.  A Milli takımın 16 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de Diyarbakır Stadyumu'nda İskoçya ve 19 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de Gaziantep Stadyumu'nda Çekya ile oynayacağı özel maçların kadrosuna yeni isimler dahil edildi.  Oynanacak özel karşılaşmalarda Arda Güler, Emirhan İlkhan, Samet Akaydın, Tayyip Talha Sanuç ilk kez forma giyecekler ve  Cenk Tosun, Deniz Türüç ve Emre Mor uzun bir aradan sonra yeniden kadroda yer aldı.  
Türkiye A Milli Futbol Takımın kadrosunda sürpriz isimler dahil edildi. Oynanacak özel karşılaşmalarda bu oyuncular ilk kez forma giyecekler.

Türkiye A Milli Futbol Takımın kadrosunda sürpriz isimler dahil edildi. Oynanacak özel karşılaşmalarda Arda Güler, Emirhan İlkhan, Samet Akaydın, Tayyip Talha Sanuç ilk kez forma giyecekler. 

A Milli takımın 16 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de Diyarbakır Stadyumu'nda İskoçya ve 19 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de Gaziantep Stadyumu'nda Çekya ile oynayacağı özel maçların kadrosuna yeni isimler dahil edildi.

 Oynanacak özel karşılaşmalarda Arda Güler, Emirhan İlkhan, Samet Akaydın, Tayyip Talha Sanuç ilk kez forma giyecekler ve  Cenk Tosun, Deniz Türüç ve Emre Mor uzun bir aradan sonra yeniden kadroda yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.