90 gün ödemesiz 85.000 TL kredi fırsatı!

AKTÜEL 12.06.2023 - 09:20, Güncelleme: 12.06.2023 - 09:20
 

90 gün ödemesiz 85.000 TL kredi fırsatı!

Türkiye'nin önde gelen bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli müşterilere yönelik kredi kampanyası başlattı. işte detaylar...

Türkiye'nin önde gelen bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli müşterilere yönelik kredi kampanyası başlattı. işte detaylar... 3 ay boyunca ödemesiz ve faizsiz olarak 85.000 TL'ye kadar kredi imkanı... Türkiye'nin önde gelen bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli müşterilere yönelik özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, emekli müşterilere finansal anlamda rahatlama sağlamak ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla 3 ay boyunca ödemesiz ve faizsiz olarak 85.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunulacak. Emekli müşteriler için büyük bir destek olan bu kredi kampanyası, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından ortaklaşa sunulmaktadır. Emekli müşteriler, bu üç bankadan herhangi birini tercih ederek 3 ay boyunca ödeme yapmadan ve faiz ödemeden 85.000 TL'ye kadar kredi kullanabilecekler. Emekli müşteriler, bu kredi fırsatını yaşam standartlarını yükseltmek, acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak veya yatırım yapmak için kullanabilecekler. Ödeme sürecinin 3 ay boyunca ertelenmesi, emekli müşterilerin maddi açıdan rahatlamasına katkı sağlayacak ve finansal esneklik sunacaktır.  
Türkiye'nin önde gelen bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli müşterilere yönelik kredi kampanyası başlattı. işte detaylar...

Türkiye'nin önde gelen bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli müşterilere yönelik kredi kampanyası başlattı. işte detaylar...

3 ay boyunca ödemesiz ve faizsiz olarak 85.000 TL'ye kadar kredi imkanı...

Türkiye'nin önde gelen bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli müşterilere yönelik özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, emekli müşterilere finansal anlamda rahatlama sağlamak ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla 3 ay boyunca ödemesiz ve faizsiz olarak 85.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunulacak.

Emekli müşteriler için büyük bir destek olan bu kredi kampanyası, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından ortaklaşa sunulmaktadır. Emekli müşteriler, bu üç bankadan herhangi birini tercih ederek 3 ay boyunca ödeme yapmadan ve faiz ödemeden 85.000 TL'ye kadar kredi kullanabilecekler.

Emekli müşteriler, bu kredi fırsatını yaşam standartlarını yükseltmek, acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak veya yatırım yapmak için kullanabilecekler. Ödeme sürecinin 3 ay boyunca ertelenmesi, emekli müşterilerin maddi açıdan rahatlamasına katkı sağlayacak ve finansal esneklik sunacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.