7 Kuyular kayak merkezi konaklama ücreti ne kadar? İşte Fiyat Tarifesi

AKTÜEL 22.01.2023 - 14:43, Güncelleme: 23.01.2023 - 22:45
 

7 Kuyular kayak merkezi konaklama ücreti ne kadar? İşte Fiyat Tarifesi

Kahramanmaraş 7 Kuyular konaklama ücreti ne kadar? Sömestr tatiline özel indirim var mı? İşte Sömestr konaklama fiyat tarifesi…

Kahramanmaraş'ın yanı sıra, Adana, Mersin, İskenderun, Hatay, Gaziantep, Kilis, Nizip, Adıyaman, Şanlıurfa, Osmaniye gibi illerden Yedikuyular Kayak Merkezi'ne gelen vatandaşlar kar’ın tadını doyasıya çıkartıyorlar. 7 Kuyular kayak merkezi bölge halkın en gözde mekanları arasında yerini alıyor. Tesis hizmete açıldığı günden bu güne kadar vatandaşların ilgi odağı olmayı başardı.  7 Kuyular Kayak merkezi özellikle konaklama yerlerinin yapılmasıyla birlikte yoğunluk yaşanıyor. Peki, tesiste bulunan konaklama evlerin ve Villaların fiyatları nasıl?  İşte 7 Kuyular kayak merkezinin Sömestr Fiyat Tarifesi: İkiz Evler 2+1 dublextir 4-5 kişiye kadar konaklanabilir. Villalar 3+1 dublextir 6-7 kişiye kadar konaklanabilir. (Daha küçük 1+1 veya 1+0 evimiz yoktur. ) Sömestr Fiyat Tarifesi  İkiz evler Hafta içi gecelik 3500₺  Hafta sonu 4500₺  Villalar Hafta içi 4500₺  Hafta sonu 5500₺  Hafta sonu iki gün konaklama şartımız vardır. Fiyatlarımıza kahvaltı dahildir.  
Kahramanmaraş 7 Kuyular konaklama ücreti ne kadar? Sömestr tatiline özel indirim var mı? İşte Sömestr konaklama fiyat tarifesi…

Kahramanmaraş'ın yanı sıra, Adana, Mersin, İskenderun, Hatay, Gaziantep, Kilis, Nizip, Adıyaman, Şanlıurfa, Osmaniye gibi illerden Yedikuyular Kayak Merkezi'ne gelen vatandaşlar kar’ın tadını doyasıya çıkartıyorlar.

7 Kuyular kayak merkezi bölge halkın en gözde mekanları arasında yerini alıyor. Tesis hizmete açıldığı günden bu güne kadar vatandaşların ilgi odağı olmayı başardı. 

7 Kuyular Kayak merkezi özellikle konaklama yerlerinin yapılmasıyla birlikte yoğunluk yaşanıyor.

Peki, tesiste bulunan konaklama evlerin ve Villaların fiyatları nasıl? 

İşte 7 Kuyular kayak merkezinin Sömestr Fiyat Tarifesi:

İkiz Evler 2+1 dublextir 4-5 kişiye kadar konaklanabilir.

Villalar 3+1 dublextir 6-7 kişiye kadar konaklanabilir.

(Daha küçük 1+1 veya 1+0 evimiz yoktur. )

Sömestr Fiyat Tarifesi 

İkiz evler

Hafta içi gecelik 3500₺ 

Hafta sonu 4500₺ 

Villalar

Hafta içi 4500₺ 

Hafta sonu 5500₺ 

Hafta sonu iki gün konaklama şartımız vardır.

Fiyatlarımıza kahvaltı dahildir.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.